Aperitive / Retete culinare

Falafel

loading...

* 250 g naut
* 2 catei de usturoi,
* 1 ceapa mica,
* boia de ardei,
* patrunjel verde
* coriandru
* sare si piper
* susan pentru decor

Nautul se pune la hidratat in apa rece, cu o zi inainte (sau peste noapte).

Toate ingredientele se pun la robot si se mixeaza. Pasta obtinuta se modeleaza sub forma de bilute, care se tavalesc prin susan.

Se prajesc in ulei bine incins sau se pot pune la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, in jur de 20 de minute.

Se servesc alaturi de o salata verde sau salata tabbouleh.

Sursa

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

8 Comentarii

  1. bucataria este o arta. se vede asta si pe acest blog. felicitari!

  2. Este foarte bun si frumos

  3. Arata foaaarte bine. Ma tenteaza.. poate incerc si eu cat de curand.

  4. desi am ocazia sa mananc destul de des asa ceva nu ma satur niciodata.ti-au iesit perfecte.o zi minunata iti doresc

  5. foarte frumos…arata super….pupici

  6. Anonymous says:

    Arata foarte bine. As vrea sa le fac si eu dar am o nelamurire:nautul dupa hidratare, nu ar trebui fiert? se pune asa crud in blender alaturi de celelalte ingrediente?
    Multumesc
    Anca

  7. Anca, nautul doar se hidrateaza, nu se fierbe. Se inmoaie foarte bine daca il pui la hidratat cu o zi inainte. 😉

    Sa ai spor si pofta buna! :*

  8. Mariana says:

    Buna, am incercat si eu sa fac astea, doar ca atunci cand le-am pus in uleiul incins s-au descompus toate…astfel ca nu le-am putut praji…tu ce crezi care ar fi fost problema??

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]