Ceafa de porc la gratar

de Miha
95 vizualizări
Ceafa de porc la gratar

* ceafa de porc
* usturoi
* sare
* piper
* boia de ardei
* cimbru
* ulei de masline
* vin alb

Carnea o presaram cu usturoiul tocat si condimente.

Adaugam si cateva linguri de ulei de masline, apoi o inecam in vin.

Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Punem carnea pe gratar si o prajim bine pe ambele parti.

Se serveste calda, cu garnitura preferata.

Si neaparat cu o bere rece. :))

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Gabriela 20 iunie 2015 - 9:41

Grătarul il ungeți cu un pic de grăsime, inainte de a pune carnea ? Multumesc frumos.

Răspuns
Miha 20 iunie 2015 - 10:18

Nu este necesar. Ceafa este destul de grasa, in plus mai e si uleiul din bait 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: