Cascaval pane

de Miha
171 vizualizări

Reteta Cascaval pane

cascaval pane cu pesmet

Cascaval pane perfect

Ingrediente

  • * 300 g cascaval
  • * 1 ou
  • * 1 ceasca lapte
  • * faina
  • * pesmet

Mod de preparare Cascaval pane:

Se prepara din ou, faina, lapte si un praf de sare un aluat ca de clatite, putin mai gros.

Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, prin aluatul de clatite, apoi prin pesmet. Se tapeteaza bine bine cu pesmet, altfel la prajit cascavalul va curge.

  • Pentru o crusta mai groasa si crocanta puteti repeta procedeul

Feliile astfel pregatite se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.

Cascaval pane

poate vă plac și rețetele

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: