Cartofi umpluti cu branza

de Miha
297 vizualizări
Cartofi umpluti la cuptor

Cartofi umpluti cu branzaCeva bun ce merita incercat 😉

Cartofi umpluti la cuptor

 

Ingrediente

  • * 4 cartofi
  • * 50 g branza de vaci
  • * 50 g telemea
  • * 50 g cascaval
  • * 50 g unt
  • * sare si piper
  • * cateva linguri de cascaval ras pt presarat deasupra

Mod de preparare Cartofi umpluti cu branza:

Cartofii se spala si se coc in coaja.

Intr-un castron se amesteca branzeturile, se potriveste gustul de sare si piper. Daca branza de vaci este uscata se pot adauga 2-3 linguri cu smantana.

Se scot cartofii din cuptor, daca furculita intra usor in ei sunt gata. Se cresteaza pe lungime, apoi cu o lingurita se scobeste miezul, cu grija sa nu rupem coaja.

Miezul se incorporeaza in crema de branza.

Punem cate un cubulet mic de unt in fiecare coaja, iar restul il incorporam in compozitia pentru umplutura, cat miezul de la cartofi este cald.

Se umplu cartofii, se presara cu cascaval ras si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc calzi.

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

April 23 aprilie 2010 - 9:16

Arata splendid…mi-ai facut o poftaaa…yami…mersic Miha.

Răspuns
Elisabete 23 aprilie 2010 - 9:24

Maravilhosas estas batatas. Lindas.

Răspuns
giovanna 23 aprilie 2010 - 9:33

saliveeeeeez……

Răspuns
Danca Danela 23 aprilie 2010 - 11:32

-De ce sunt atatea balti in Romania?
-Pentru ca are dupa ce sa ne lase gura apa(balta)….

ce-mi place ca simt si bucuria cu care sunt pregatite bunatatile.Felicitari!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: