Cartofi noi la cuptor

de Miha
141 vizualizări

* cartofi noi
* ulei de masline
* rozmarin
* cimbru
* sare si piper
* usturoi


Cartofii se curata si se spala foarte bine. Daca sunt prea mari se taie in jumatate.

Se pun intr-un castron si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, rozmarin, cimbru si usturoi zdrobit. Se toarna si uleiul si se amesteca bine.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mic, in jur de 1 ora.

Din cand in cand ii intoarcem de pe o parte pe alta, sa se rumeneasca uniform.

Se servesc calzi, simpli alaturi de o salata de cruditati sau presarati cu cascaval. Pot fi si o garnitura perfecta pentru friptura.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Gabriela 19 iunie 2015 - 20:17

Foarte apetisanți! Nu se acoperă cu o folie de aluminiu?

Răspuns
Miha 19 iunie 2015 - 20:59

Nu este necesar 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: