Reteta Cartofi noi la cuptor
INGREDIENTE
- * cartofi noi
- * ulei de masline
- * rozmarin
- * cimbru
- * sare si piper
- * usturoi
Mod de preparare Cartofi noi la cuptor:
Cartofii se curata si se spala foarte bine. Daca sunt prea mari se taie in jumatate.
Se pun intr-un castron si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, rozmarin, cimbru si usturoi zdrobit. Se toarna si uleiul si se amesteca bine.
Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mic, in jur de 1 ora.
Din cand in cand ii intoarcem de pe o parte pe alta, sa se rumeneasca uniform.
Se servesc calzi, simpli alaturi de o salata de cruditati sau presarati cu cascaval. Pot fi si o garnitura perfecta pentru friptura.
Pofta buna!
RETETA IN IMAGINI
Ma gasiti si pe Facebook la DULCIURI FEL DE FEL
2 comentarii
Foarte apetisanți! Nu se acoperă cu o folie de aluminiu?
Nu este necesar 😉