* 1 kg cartofi noi
* 2 carnati cabanos
* 1 ardei gras rosu
* 2 oua
* 150 g smantana
* sare si piper
* patrunjel
* cimbru
Cartofii curatati si spalati se taie rondele sau in jumatate daca sunt mai mici.
Ardeii se taie fasii, iar carnatii bucati de cativa cm lungime pe care le crestam la capete.
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se pun cartofii in strat, ardeii, sare, piper, cimbru si carnatii.
Se pune apa cat sa acopere cartofii si se da la cuptor pana cartofii sunt moi si lichidul a scazut.
Ouale se bat bine cu un praf de sare, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se toarna in vas peste cartofi. Se baga din nou la cuptor pana se incheaga oul si incepe a se rumeni deasupra.
Se serveste cald presarat cu patrunjel.
2 comentarii
Arata foarte-foarte apetisant!
Imi place reteta ,sint sigura ca am sa o incerc!Dar cred ca se maninca cit este calda,nu?
O zi buna!