Trebuie sa ma laud :))) Zilele astea am facut pentru prima data suc de rosii, numa’ bun de savurat la iarna. Si cum am fost bagat pana peste cap in rosii, pielite si samburi :)) nu prea am avut timp de mancaruri elaborate. Aveam nevoie de ceva care sa arunc in tigaie, dar la final sa fie savuros si datator de puteri. Dupa o scurta inspectie in frigider am hotarat sa fac acest aperitiv cu ciuperci. La final a fost exact asa cum mi-am dorit! 😉
Ingrediente
- 2 cepe verzi
- ~300 g ciuperci Champignon brune
- 100 g branza Brie
- cateva rosii uscate marinate
- cateva capere
- 2 oua
- sare si piper
Mod de preparare Aperitiv cu ciuperci:
Ceapa o tocam marunt. Punem la calit doar partea alba in putin ulei de masline, apoi adaugam ciupercile taiate felii. Acoperim cu un capac, mai amestecam din cand in cand si tinem pe foc pana ciupercile se inmoaie si scade zeama lasata de acestea. Saram si piperam dupa gust. Adaugam apoi branza taiata bucati, ciupercile uscate marinate, cozile de ceapa si caperele. Omogenizam si dam deoparte.
Repartizam compozitia in 2 vase Ramekin, spargem cate un ou deasupra si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 10 minute, pana este gata oul.
Se serveste cald sau rece, dupa preferinta. Musai cu niste paine prajita 😉
4 comentarii
Arata bine si sigur este super. Iar ma pui la treaba 🙂
Esti geniala!
Pot sa-ti spun ca te iubesc? 🙂
Te felicit pentru premiera, sunt convinsa ca a iesit grozav! la mine, inca face mama!:blushing
Pupici, Miha!
Ilda
Lavender Thouhgts
P.S. Chiar daca am lasat mai rar feedback, cred ca stii ca sunt mereu in bucataria ta!:)
Simplu, dar extrem de gustos. Mie imi plac mancarurile rapide, care nu necesita mult efort sau multe ingrediente 😛 Iar daca mai au si un ou spart deasupra…atunci sunt exact ce-mi doresc 🙂 Pupici
Este foarte bun, iubesc ciupercile