Tarta cu cartofi si piept de curcan

de Miha
228 vizualizări

Reteta de tarta cu cartofi s-a bucurat de un real succes la noi in famailie, astfel ca am hotarat sa fac o reeditare 🙂 O reeditare imbogatita cu putina carnita :)) Ca ne plac cartofii, dar carnita sa nu lipseasca. :))

Ingrediente

  • 3 cartofi medii
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • sare si piper
  • marar si patrunjel verde
  • fulgi de ardei iute
  • Pentru umplutura:
  • ~300 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare:

Cartofii curatati si spalati se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun intr-un castron, scurgand zeama lasata. Adaugam cascavalul ras, ouale si condimentele. Omogenizam si lasam deoparte pana pregatim umplutura.

Carnea o tocam la robot impreuna cu morcovul, ceapa, verdeata si usturoiul. Compozitia o amestecam apoi cu oul, saram si piperam dupa gust.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt, punem un strat din compozitia de cartofi pe acre am impartit-o in doua. Punem compozitia de carne si acoperim cu restul de cartofi.

Dam vasul la cuptor la foc mediu pentru cca 40-45 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald.

poate vă plac și rețetele

8 comentarii

Beth 24 octombrie 2012 - 13:10

Hummm…… quelle délice, j’aimerais bien goûter!

Bjs

Răspuns
Ramo 24 octombrie 2012 - 13:18

Mmmmmmmmm ce bine arata!!!!!!!

Răspuns
FLORY 24 octombrie 2012 - 14:54

Arata grozav! :*

Răspuns
Licuta Marin 24 octombrie 2012 - 18:38

Minunat arata tarta si cred e tare delicioasa!!!Yummy!Pup!

Răspuns
Ramona Alina 24 octombrie 2012 - 22:05

Aratã absolut delicios, pup:)

Răspuns
Paula Gafitescu 25 octombrie 2012 - 4:51

Ce dragut arata, si vasul imi place la nebunie!!! Pupicei

Răspuns
Simona 25 octombrie 2012 - 7:11

Waw, cum arata!! Cred ca-i absolut delicios preparatul, iar vasul este foarte frumos!

Răspuns
Adina 25 octombrie 2012 - 8:50

Totul este bun si frumos la tine!:)
Te pup.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: