* 4 pulpe de pui intregi
* 8 felii subtiri de bacon
* 1/2 pahar de vin alb
* boabe de piper mozaic
* 1 foaie de dafin
* 2 catei usturoi
* cimbru
* cartofi pentru garnitura
Pulpele spalate si curatate se iate in doua. Fiecare bucata se inveleste strans in cate-o felie de bacon si se aseaza in vasul roman, vas ce l-am tinut in apa rece, cca 30 de minute.
Punem in vas cateii de usturoi taiati, foaia de dafin si piperul boabe. Presaram cu cimbru si sare doar daca mai considerati ca e necesar. Cartofii curatati ii taiem in sferturi si ii punem deasupra.
Turnam deasupra vinul si inca jumatate de pahar cu apa, acoperim cu capacul vasului si dam la cuptor la foc mediu pana scade lichidul si carnea este bine patrunsa. Dam capacul deoparte si dam din nou la cuptor pana se rumeneste.
1 comentariu
Foarte bun