Pulpe de pui crocante la cuptor

de Miha
449 vizualizări
pulpe de pui crocante la cuptor

Ingrediente

  • 6 copanele de pui
  • 1 bucata piept de pui

     

  • 1 ou

     

  • 3 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • oregano uscat
  • busuioc uscat

Dragii mei, pentru astazi va propun o reteta de pulpe de pui crocante la cuptor, simpla, asa… ca de duminica dimineata  :)) O alternativa mai sanatoasa si mai aromata la clasicele snitele. Am folosit copanele si o bucata de piept, voi puteti folosi ce doriti si ce va place.

Mod de preparare Pulpe de pui crocante la cuptor:

Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul.

Separat batem bine oul cu un praf de sare.

Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat. Tavalim bine carnea pe toate partile, apoi asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

pulpe de pui crocante la cuptor

Dam la cuptor pentru vreo 45 de minute, pana se rumenesc. Pe la jumatatea timpului de preparare se intorc pe cealalta parte.

  • pieptul de pui se va scoate mai repede, altfel se va usca prea tare.

Se servesc calde, alaturi de un piure de cartofi, pufos si delicios, aromat cu arpagic uscat si fulgi de ardei iute.

 
Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI

poate vă plac și rețetele

12 comentarii

Timea 11 martie 2012 - 9:16

Super1 imi plac tare mult pulpele krocante. Si ce poze frumoase! pup

Răspuns
Rocsy Ciobanu 11 martie 2012 - 9:37

Mai e ceva??asa as rontai un copanel!!!

Răspuns
ophelia1983 11 martie 2012 - 10:23

bun!uneori mancarea simpla e si cea mai buna! si cu niste piure pufos- de vis!

Răspuns
Haplea 11 martie 2012 - 10:28

Mmmmm…apetisante pulpele crocante!!!

Răspuns
Anonymous 11 martie 2012 - 13:14

Delicioase!

Răspuns
Fancy Cake 11 martie 2012 - 16:57

Sanatoase si gustoase! Picii mei cred ca ar adora aceasta mancarica.

Răspuns
Adela Zilahi 11 martie 2012 - 19:25

Hmmm ce bine arataa!! Imi plac asa crocante!!!

Răspuns
service auto timisoara 11 martie 2012 - 20:35

Arata foarte bine.

Răspuns
Ramona Alina 11 martie 2012 - 21:56

Ce bun, si pe deasupra si light:)

Răspuns
Lulu 11 martie 2012 - 22:59

mmmm,simplu si foarte delicios;pup Miha!

Răspuns
Dana 12 martie 2012 - 6:33

intradevar mai sanatos !

Răspuns
catkitchen 12 martie 2012 - 7:18

Ador carnea preparata astfel !!!!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: