Ingrediente
- 6 copanele de pui
- 1 bucata piept de pui
- 1 ou
- 3 linguri pesmet
- sare si piper
- cimbru uscat
- oregano uscat
- busuioc uscat
Dragii mei, pentru astazi va propun o reteta de pulpe de pui crocante la cuptor, simpla, asa… ca de duminica dimineata :)) O alternativa mai sanatoasa si mai aromata la clasicele snitele. Am folosit copanele si o bucata de piept, voi puteti folosi ce doriti si ce va place.
Mod de preparare Pulpe de pui crocante la cuptor:
Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul.
Separat batem bine oul cu un praf de sare.
Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat. Tavalim bine carnea pe toate partile, apoi asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pentru vreo 45 de minute, pana se rumenesc. Pe la jumatatea timpului de preparare se intorc pe cealalta parte.
- pieptul de pui se va scoate mai repede, altfel se va usca prea tare.
Se servesc calde, alaturi de un piure de cartofi, pufos si delicios, aromat cu arpagic uscat si fulgi de ardei iute.
12 comentarii
Super1 imi plac tare mult pulpele krocante. Si ce poze frumoase! pup
Mai e ceva??asa as rontai un copanel!!!
bun!uneori mancarea simpla e si cea mai buna! si cu niste piure pufos- de vis!
Mmmmm…apetisante pulpele crocante!!!
Delicioase!
Sanatoase si gustoase! Picii mei cred ca ar adora aceasta mancarica.
Hmmm ce bine arataa!! Imi plac asa crocante!!!
Arata foarte bine.
Ce bun, si pe deasupra si light:)
mmmm,simplu si foarte delicios;pup Miha!
intradevar mai sanatos !
Ador carnea preparata astfel !!!!