Pui umplut

de Miha
182 vizualizări

Avem nevoie de:

* 1 pui intreg
* 200 g mix legume congelate
* 1 capatana usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* cimbru
* ulei
* 1 punga magica Knorr (eu am folosit doar punga, fara condimente)
* 500 ml vin alb

Puiul se curata si se spala foarte bine.

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca impreuna cu 1 lingura de ulei, sare, piper, boia de ardei si cimbru.

Cu acest amestec se unge puiul pe toate partile, chiar si inauntru. Cu atentie incercam sa dezlipim pielea de pe pulpe si piept si punem si sub piele din amestecul de condimente.

Intr-un vas incapator punem puiul si turnam deasupra vinul si cateva linguri de ulei. Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Umplem puiul cu legume,

il legam bine de picioare ( sa nu se desfaca, nu ca sa n-o ia la fuga :)) ) si-l punem in punga magica. Dam la cuptor pentru minim 1 ora. Dupa acest timp rupem punga ( atentie la aburi! ) si mai lasam pana se rumeneste. Din cand in cand stropim puiul cu sosul din tava.

Se serveste cu garnitura preferata.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Claudia-Maria 27 ianuarie 2010 - 8:13

:)))) fata cum ai pozat cracanatura :))

Răspuns
Miha 27 ianuarie 2010 - 9:45

Zapacita mai esti fataaaa! :))))

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: