Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pui umplut

loading...

Avem nevoie de:

* 1 pui intreg
* 200 g mix legume congelate
* 1 capatana usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* cimbru
* ulei
* 1 punga magica Knorr (eu am folosit doar punga, fara condimente)
* 500 ml vin alb

Puiul se curata si se spala foarte bine.

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca impreuna cu 1 lingura de ulei, sare, piper, boia de ardei si cimbru.

Cu acest amestec se unge puiul pe toate partile, chiar si inauntru. Cu atentie incercam sa dezlipim pielea de pe pulpe si piept si punem si sub piele din amestecul de condimente.

Intr-un vas incapator punem puiul si turnam deasupra vinul si cateva linguri de ulei. Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Umplem puiul cu legume,

il legam bine de picioare ( sa nu se desfaca, nu ca sa n-o ia la fuga :)) ) si-l punem in punga magica. Dam la cuptor pentru minim 1 ora. Dupa acest timp rupem punga ( atentie la aburi! ) si mai lasam pana se rumeneste. Din cand in cand stropim puiul cu sosul din tava.

Se serveste cu garnitura preferata.

loading...
Tags: , , , ,

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. :)))) fata cum ai pozat cracanatura :))

  2. Zapacita mai esti fataaaa! :))))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

%d blogeri au apreciat: