Avem nevoie de:
* 3 pastravi
* 300 g bacon
* 1/2 capatana usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* zeama de la 1/2 lamaie
* 1 lingurita boia de ardei
* ghimbir
* rozmarin
* sare si piper
* 1 pahar de vin alb
Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.
Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.
Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.
Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.
6 comentarii
Ce l-ai invelit bine, sa nu-i fie frig :))
Cred ca a fost tare bun.
arata extraordinar.am sa incerc reteta ta
Da, Natalia draga…a fost bun. N-a iesit deloc fad si uscat.
Multumesc Pansy. Abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit! 🙂
O zi buna si bine ai venit!
Iarta-ma, Doamne, ca am trecut pe acest blog, ca am cazut in ispita si ca am pacatuit cu gandul!
Ionut, te-ai umplut azi de pacate? :))) Am intrat in post deja? 🙂