Pastrav in bacon

de Miha
1332 vizualizări

Avem nevoie de:

* 3 pastravi
* 300 g bacon
* 1/2 capatana usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* zeama de la 1/2 lamaie
* 1 lingurita boia de ardei
* ghimbir
* rozmarin
* sare si piper
* 1 pahar de vin alb

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.

Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.

Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.

Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

Nati 9 februarie 2010 - 16:29

Ce l-ai invelit bine, sa nu-i fie frig :))
Cred ca a fost tare bun.

Răspuns
pansy 9 februarie 2010 - 23:32

arata extraordinar.am sa incerc reteta ta

Răspuns
Miha 10 februarie 2010 - 9:14

Da, Natalia draga…a fost bun. N-a iesit deloc fad si uscat.

Răspuns
Miha 10 februarie 2010 - 9:15

Multumesc Pansy. Abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit! 🙂

O zi buna si bine ai venit!

Răspuns
Ionuttudose 10 februarie 2010 - 12:53

Iarta-ma, Doamne, ca am trecut pe acest blog, ca am cazut in ispita si ca am pacatuit cu gandul!

Răspuns
Miha 10 februarie 2010 - 14:02

Ionut, te-ai umplut azi de pacate? :))) Am intrat in post deja? 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns