Omleta cu dovlecei si rosii

de Miha
396 vizualizări

E vara, e cald si incercam sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie. De aceea incercam sa punem in practica retete culinare simple, usor de realizat, dar sa fie in acelasi timp si satioase. Pentru azi va propun aceasta omleta cu dovlecei si rosii, aromata si tare gustoasa.

1 dovlecel
1 rosie
3 oua
~ 100 g cascaval
sare si piper
fulgi de ardei iute
oregano uscat
busuioc proaspat

Dovlecelul curatat de coaja se taie felii. La fel si rosia. Le punem de jur imprejurul unui vas termorezistent uns bine cu ulei. Condimentam cu sare, fulgi de ardei iute si oregano.

Ouale le mixam cu un praf de sare si piper, pana isi dubleaza volumul. Adaugam cascaval taiat cubulete si busuiocul verde tocat. Turnam compozitia in vas si presaram cu putin cascaval ras.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Va doresc pofta buna.

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

Alina---Explora Cuisine 27 iunie 2012 - 14:08

Merge grozav la micul dejun si e atat de colorata!!!

Răspuns
Carol 27 iunie 2012 - 15:43

E grozav tot ce faci in vasele tale minunate. Si faptul ca le faci la cuptor cred ca da un gust si mai bun mancarurilor.

Răspuns
Haplea 27 iunie 2012 - 20:26

Imi plac dovleceii ,clar imi place si omleta cu dovlecei!

Răspuns
Paradis 27 iunie 2012 - 22:49

Delicioasa omleta!xoxo

Răspuns
The Wandering Oltean 28 iunie 2012 - 2:32

Ahhh, culorile astea…iar 🙂 Excelenta!

Răspuns
Antonina 28 iunie 2012 - 7:10

Buna tare si nici nu ingrasa ! like!;)

Răspuns
Roxana 28 iunie 2012 - 13:51

Foarte bine arata! Si cred ca e si super gustos! Abia astept sa incerc. 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: