Pentru azi v-am adus o reteta simpla, o reteta ce o poate face chiar si un incepator in ale bucatariei. Un muschiulet de porc bine condimentat facut la cuptor, ce poate fi servit si cald cu o garnitura sau salata. Poate fi servit si rece, feliat subtire vei putea face dimineata cel mai bun sandwich 😉
Ingrediente
- 1 muschiulet de porc
- 1 lingura boabe de coriandru
- 1 lingura seminte de chimen
- 1 lingura boia de ardei (dulce am folosit eu, dar poate fi si picanta ori afumata)
- fulgi de ardei iute
- sare si piper
Mod de preparare Muschiulet de porc la cuptor:
Muschiuletul de porc il speli si il usuci cu un prosop de hartie.
Intr-un mojar zdrobesti putin boabele de coriandru si semintele de chimen. Adauga si restul condimentelor si amesteca-le bine.
Pune muschiuletul pe o bucata de hartie de copt si „tabaceste-l” bine cu condimente.
Inveleste muschiuletul in hartia de copt si strange bine la capete, pana capata o forma cilindrica Pune-l intr-o tava in care ai pus „un deget” de apa si da la cuptor la foc mediu pentru cca 25 de minute. Dupa acest timp rupe hartia si mai lasa muschiuletul la cuptor vreo 10 minute.
Cam atat! Pofta buna! 😉
9 comentarii
Tare bun si gustos!
multumesc Laura! >:D<
Foarte bun ! 🙂
multumesc Mirela >:D<
Arata bine de tot muschiuletul tau! Nici mie nu-mi place carnea in sange, asa ca e reteta perfecta pentru mine. 🙂
multumesc Gina >:D<
buna, eu am facut aceasta reteta cu innabusitor cumparat de la quick24.ro este mult mai gustos.
a iesit foarte bun. felicitari. recomand cu incredere reteta
multumesc 🙂