* 100 g unt
* 2 oua
* 1/4 lingurita sare
* 1/4 lingurita praf de copt
* 100 g faina
* 75 ml apa
* 2 linguri cascaval ras
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
8 comentarii
cred ca sunt delicioasae!!
e foarte frumos noul look al bolgului!!
Miha, arata super!. Bravos!
Multumesc mult Kity! Pup!
Multumesc mult tiza mea Miha. 🙂
Miha , ma disperi si cu formele astea de GAUFFRE ……………
Adevarul e ca e buna o forma d-asta la casa omului. :))) Pup! :*
buna, am facut si eu reteta asta si nu au iesit ca in poza ta. am o rugaminte, spune-mi daca cele 2 linguri de cascaval se puneau in aluat. eu asa am inteles si am facut. multumesc!
Da, cascavalul se pune in aluat.
Ce anume nu ti-a iesit? Ce s-a intamplat?