Aperitive / Gauffre / Retete culinare

Gauffre cu cascaval

loading...

* 100 g unt
* 2 oua
* 1/4 lingurita sare
* 1/4 lingurita praf de copt
* 100 g faina
* 75 ml apa
* 2 linguri cascaval ras

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.

Sursa

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

8 Comentarii

  1. cred ca sunt delicioasae!!
    e foarte frumos noul look al bolgului!!

  2. Miha, arata super!. Bravos!

  3. Multumesc mult Kity! Pup!

  4. Multumesc mult tiza mea Miha. 🙂

  5. Miha , ma disperi si cu formele astea de GAUFFRE ……………

  6. Adevarul e ca e buna o forma d-asta la casa omului. :))) Pup! :*

  7. Anonymous says:

    buna, am facut si eu reteta asta si nu au iesit ca in poza ta. am o rugaminte, spune-mi daca cele 2 linguri de cascaval se puneau in aluat. eu asa am inteles si am facut. multumesc!

  8. Da, cascavalul se pune in aluat.
    Ce anume nu ti-a iesit? Ce s-a intamplat?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]