Reteta Friptura de pui cu legume
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 4 pulpe de pui
- 3 cartofi
- 1 ardei gras rosu
- 200 g porumb (congelat)
- 2 catei usturoi
- boia de ardei si rozmarin
- sare si piper
Mod de preparare Friptura de pui cu legume:
Cartofii curatati de coaja ii taiem cubulete, ardeiul fasiute.
Pulpele de pui spalate si curatate, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei si rozmarin.
In vasul roman asezam un strat de cartofi, condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat.
Presaram fasiutele de ardei
Deasupra legumelor punem pulpele condimentate.
Adaugam cateva linguri de ulei de masline, un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumeneste carnea.
4 comentarii
Ce mincarica vesela si colorata! Sigur au papat-o pustii cu mare placere, nu-i asa?
Hi hi…Robert a mancat carnea cu cartofi,Amira carnea cu porumb,iar mami si tati ce-a mai ramas. :))
o mincarica mereu de succes ,nu-i asa?cel putin la mine asa e!o saptamina minunata si gradinareala placuta!
Si foarte usor de facut! 🙂
Un inceput de an nou de gradinareala placut! 🙂 Bafta!