Aperitive / Retete culinare

Cosulete cu ciuperci

loading...
Cosulete cu ciuperci

* portocale
* ciuperci
* cascaval
* sunca de pui
* telemea
* sare si piper

Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea.

Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.

Foarte bune si aromate.

Sursa

loading...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

11 Comentarii

  1. Ce grozava idee!
    Arata minunat si îmbietor!
    Am s-o preiau,ca si asa fac mult shake cu portocale si arunc cojile!
    Mulțumesc si te pup!

  2. Esta receta me ha encantado, se ve muy curiosa y los ingredientes son excelentes. Saludos

  3. Miha, permite-mi sa te adaug in blogroll la mine, retetele tale dulci ma dau pe spate!:) Da o fuga si pe la mine daca iti face placere.

  4. Da, chiar e interesanta ideea…

  5. Pai mananci si coaja? Daca da, cum ramane cu chimicalele…???

  6. Lavinia, ramane la latitudinea fiecaruia daca mananca sau nu cosuletul. :))
    Oricum nu prea mai e comestibil, ca se usuca la copt, dar cine doreste e liber sa incerce.

  7. Andreea, iti multumesc de aprecieri si de faptul ca doresti sa ma adaugi in blogroll-ul tau.

  8. Multumesc Mariana!
    Si mie mi-a parut tare intresanta ideea atunci cand am vazut-o la Adi. La fel ca si tine, arunc multe coji, caci bem suc de portocale aproape zilnic.

  9. saludo, Jose Manuel.

  10. Multumesc Niko!

  11. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe „Adauga blog-ul tau”.

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

%d blogeri au apreciat: