Cannelloni cu carne

de Miha
203 vizualizări

Pentru ca atunci cand am facut cannelloni cu branza puii mei “au fost cuminti si au papat tot” :))) m-am gandit ca de aceasta data sa le fac cu carne, preferata lor.

10 tuburi de cannelloni ( pentru o tava de 20/20 cm)
150 g mozzarella

~300 g piept de curcan
1 morcov
1 ceapa mica
1 catel usturoi
2 rosii
1 ou
patrunjel verde
cateva frunze de busuioc
sare si piper

Pentru sosul Bechamel:

50 g unt
2 linguri faina
400 ml lapte
nucsoara
sare si piper

Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.

Pieptul de curcan il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor.

Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei. Turnam deasupra sosul Bechamel si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald.

Pofta buna.

poate vă plac și rețetele

8 comentarii

Poliana 16 iulie 2012 - 6:25

Vai Miha, ce buntatate ai facut aici, pozele sunt superbe!!!

Răspuns
Adina 16 iulie 2012 - 9:54

Dragutica,sunt grozavi si cu toate ca de-abia i-am terminat pe ai mei cu porc-vita ,ma bate gandul sa-i pregatesc si cu piept de curcan !
Sunt…fancy!:))

Răspuns
The Wandering Oltean 17 iulie 2012 - 1:22

O minunatie, nu alta. Plus galbenul auriu perfect de rigoare 🙂

Răspuns
Delicious Flavours 17 iulie 2012 - 6:06

Sunt fff apetisante fotografiile, ador acest fel de mancare!
Pupici! 🙂

Răspuns
Laura Nechita 17 iulie 2012 - 12:52

Ce bunatate. Ador pastele, iar aici vad o deliciosenie!
Am luat si o portie la pachet 🙂

Răspuns
Haplea 19 iulie 2012 - 18:00

Wow cat de bine arata!!!

Răspuns
naty, galati 23 iulie 2012 - 16:26

ce bunatate ai facut…yamy

Răspuns
Hiris 27 iulie 2012 - 13:15

Seamana mult cu dropul.. dar e mult mai gustos.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: