Mancaruri cu pui / Paste / Retete culinare

Cannelloni cu carne

loading...

Pentru ca atunci cand am facut cannelloni cu branza puii mei „au fost cuminti si au papat tot” :))) m-am gandit ca de aceasta data sa le fac cu carne, preferata lor.

10 tuburi de cannelloni ( pentru o tava de 20/20 cm)
150 g mozzarella

~300 g piept de curcan
1 morcov
1 ceapa mica
1 catel usturoi
2 rosii
1 ou
patrunjel verde
cateva frunze de busuioc
sare si piper

Pentru sosul Bechamel:

50 g unt
2 linguri faina
400 ml lapte
nucsoara
sare si piper

Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.

Pieptul de curcan il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor.

Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei. Turnam deasupra sosul Bechamel si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald.

Pofta buna.

loading...
Tags: , ,

Comentarii prin facebook

8 Comentarii

  1. Vai Miha, ce buntatate ai facut aici, pozele sunt superbe!!!

  2. Dragutica,sunt grozavi si cu toate ca de-abia i-am terminat pe ai mei cu porc-vita ,ma bate gandul sa-i pregatesc si cu piept de curcan !
    Sunt…fancy!:))

  3. O minunatie, nu alta. Plus galbenul auriu perfect de rigoare 🙂

  4. Sunt fff apetisante fotografiile, ador acest fel de mancare!
    Pupici! 🙂

  5. Ce bunatate. Ador pastele, iar aici vad o deliciosenie!
    Am luat si o portie la pachet 🙂

  6. Wow cat de bine arata!!!

  7. ce bunatate ai facut…yamy

  8. Seamana mult cu dropul.. dar e mult mai gustos.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

%d blogeri au apreciat: