Alegem Reteta Anului 2012

de Miha
1068 vizualizări

alegem-impreuna-reteta-anului-2012-super-premii-oferite-de-wwwbucatarie360ro-200733

Kitchen Aid…ooo, cine nu si l-ar dori in bucatarie? Atat de frumos, rosu si impunator… Nu, nu va invit la a visa impreuna cum ar fi sa avem un asemenea robot in bucatarie, cam ce modificari ar trebui sa facem pentru a-i face loc si sa-l punem la treaba in toata splendoarea lui. Va invit sa va indepliniti visul, caci acesta poate deveni realitate.

Bucataras.ro in colaborare cu www.bucatarie360.ro organizeaza cea de-a 4 editie a concursului „Reteta anului”. Premiul cel mare va fi un robot de bucatarie Kitchen Aid in valoare de aproximativ  2600 lei.

Sunt patru categorii la care se poate participa: aperitiv, ciorba, fel principal, desert. Regulile generale de participare sunt urmatoarele si puteti citi mai multe despre regulament AICI:

  • Se pot inscrie in concurs doar retetele postate pe un website in anul 2012, website care este inscris in Catalogul blogosferei culinare de pewww.bucataras.ro. Pot intra in concurs retete postate in 2012 si pe portaluri culinare ca bucataras.ro, etc.
  • Inscrierea retetei se face doar prin intermediul contului deschis pe www.bucataras.ro, cu completarea minimului de date necesar (username / adresa de email valida pentru confirmarea contului)
  • Fiecare participant poate inscrie o singura reteta per fiecare categorie de concurs: Aperitive / Ciorbe / Fel principal / Desert.
  • Nu este obligatoriu ca reteta sa fie inscrisa de autorul ei, insa premiul va fi acordat autorului retetei! Daca esti autorul retetei si vrei, dupa inscrierea retetei, sa schimbi ceva in prezentarea ei (titlul, fotografia) trimite un email la: bucataras@bucataras.ro

Incepand de astazi va puteti inscrie reteta AICI, urmand ca de pe data de 18 februarie sa inceapa votarea. Voturile iti vor aduce calificarea in finala, urmand ca juriul sa decida fericitul castigator.

Multa bafta si inspiratie in alegerea retetei!

concurs bucataras

poate vă plac și rețetele

Lasă un răspuns