Reteta Triunghiuri cu ciocolata si iaurt
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- 2 cani faina
- 125 g zahar
- 150 g unt
- 100 g ciocolata amaruie
- 1 praf de copt
- 250 ml iaurt
- 130 ml lapte
Mod de preparare Triunghiuri cu ciocolata si iaurt:
Untul moale il frecam bine cu zaharul, pana devine ca o crema. Adaugam iaurtul si ciocolata topita, omogenizam.
Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecand continuu si alternand cu laptele. Iese o compozitie ca pentru chec.
Turnam compozitia intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Se taie dupa racirea completa.
E foarte buna la cafea 😉
Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine, dar asa trebuie sa fie. Un pic „crocanta” la exterior si moale/umeda la interior.
Reteta am preluat-o de la Danelutza 😉
2 comentarii
Felicitari, a iesit mai frumoasa ca a mea…
Sa inteleg ca ma pot autoinvita la cafea ?!
Mai am 2 triunghiuri pe care le-am pastrat special pentru cafeaua de maine dimineata. Te astept! 🙂