Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

de Miha
1884 vizualizări
Prajitura cu ciocolata si iaurt

Reteta Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Prajitura cu ciocolata si iaurt

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 2 cani faina
  • 125 g zahar
  • 150 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 250 ml iaurt
  • 130 ml lapte

Mod de preparare Triunghiuri cu ciocolata si iaurt:

Untul moale il frecam bine cu zaharul, pana devine ca o crema. Adaugam iaurtul si ciocolata topita, omogenizam.

Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecand continuu si alternand cu laptele. Iese o compozitie ca pentru chec.

Turnam compozitia intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.

Se taie dupa racirea completa.

E foarte buna la cafea 😉

Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine, dar asa trebuie sa fie. Un pic „crocanta” la exterior si moale/umeda la interior.

Prajitura cu iaurt si ciocolata

Reteta am preluat-o de la Danelutza 😉

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Danelutza 24 februarie 2009 - 10:59

Felicitari, a iesit mai frumoasa ca a mea…
Sa inteleg ca ma pot autoinvita la cafea ?!

Răspuns
Miha 24 februarie 2009 - 22:05

Mai am 2 triunghiuri pe care le-am pastrat special pentru cafeaua de maine dimineata. Te astept! 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns