* Pentru paste:
* 2 oua
* 150 g faina
* sare
Se amesteca oul cu faina si putina sare. Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa presarata cu faina. Se ruleaza si se taie fasii, dupa care se rasfira pe masa si se lasa la uscat.
* Pentru sos:
* 1/2 piept de pui
* 300 g ciuperci
* 2 rosii
* 1 ceapa
* 5 catei usturoi
* sare si piper
Pieptul de pui se taie cuburi, ciupercile felii.
Pieptul de pui se prajeste usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si rosiile decojite si taiate marunt. Se fierbe la foc mic, daca mai este necesar se adauga putina apa.
Se potriveste gustul de sare si piper, iar aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat.
Se toarna sosul peste paste, se presara cu patrunjel si se servesc calde.
3 comentarii
Bune trebuie sa mai fie tagliatelele facute in casa!arata totul foarte bine si parca mi s-a facut pofta de niste tagliatele!pupik!
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe „Adauga blog-ul tau”.
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Foarte gustos