Oua umplute cu crema de branza

de Miha
210 vizualizări
Oua umplute cu crema de branza

Fie ca este vorba de oua umplute cu pateu de ficat sau oua umplute cu ton, sunt aperitive nelipsite de pe mesele de Sarbatori. Dar ce spuneti de niste oua umplute cu branza? Sunt atat de bune si se prepara atat de usor incat trebuie sa le incercati macar o data. Dureaza mai mult pana fierb ouale decat prepararea in sine :))

Oua umplute cu crema de branza

Ingrediente

  • 8 oua
  • 150 g crema de branza
  • sare si piper
  • verdeturi dupa gust (patrunjel si busuioc am pus eu)
  • 2 linguri maioneza preparata in casa

Mod de preparare Oua umplute cu crema de branza:

Ouale se fierb in apa cu sare si o lingurita de otet, timp de 15 minute. Se tin cateva minute in apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate.

Crema de branza se pune intr-un castron si se omogenizeaza cu verdeturile tocate marunt, sare si piper. Adaugam maioneza si amestecam usor cu lingura prin rasturnare. Nu omogenizam compozitia, lasam “dare” de maioneza in crema, se vor vedea frumos atunci cand umplem ouale 😉

  • Crema de branza o puteti inlocui cu branza proaspata de vaci, pe care o mixati cu putina smantana pana devine cremoasa

Punem crema intr-un posh si umplem jumatatile de albus. Se dau la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna! 😉

Oua umplute cu crema de branza

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

elena 11 martie 2015 - 13:22

excelente retete. fffffffff.buuuuuneeeee

Răspuns
Miha 11 martie 2015 - 13:46

multumesc 🙂

Răspuns
Anemarie Suteu 9 decembrie 2015 - 20:39

Bună seara,gălbenuşurile se amestecă cu crema de brânză, nu?
Eu pun şi o lingură de iaurt în compoziția umpluturii… îi dă un gust bun.

Răspuns
Miha 9 decembrie 2015 - 22:04

Galbenusurile le-am folosit la prepararea maionezei (pentru aceasta reteta, cat si pentru alte preparate). Se pot adauga in crema de branza, rau npare ce sa fie 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: