Bulete de cascaval

de Miha
13 vizualizări
bulete de cascavl

Reteta Bulete de cascaval

bulete de cascavl
Reteta Bulete de cascaval Mod de preparare Bulete de cascaval Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu… Aperitive Bulete de cascaval European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 50 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 4 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare Bulete de cascaval

Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou, sare si piper dupa gust.

Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza.

Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare.

Apoi se tavalesc si prin pesmet, din abundenta.

E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit :)) cu pesmet, altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute. :))

Se prajesc in ulei bine incins, de preferat intr-un ceaun. Atentie, ca se prajesc foarte repede.

Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Dulciuri fel de fel

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Narnia 11 septembrie 2009 - 10:09

Am facut si eu ieri, dar am pus in ele si cartof fiert si le-am facut si crochete si bulete.
Au fost foarte bune, al meu a cerut si astazi asa ca va trebui sa le repet. Mutltumesc pentru idee.

Răspuns
Miha 11 septembrie 2009 - 10:24

Buna ideea cu cartoful fiert. Multumesc! 🙂

Răspuns
Meniu Paste 2010 14 noiembrie 2012 - 21:42

[…] *Bulete de cascaval […]

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: