Scrisoare catre suflet

de Miha
717 vizualizări
 
Nu are nici 6 luni, încearcă să surâdă vieţii cu ochii lui superbi, dar luptă deja cu o boală cruntă care-i distruge rapid şi ireversibil ficatul. În acest moment nu mai zâmbeşte, are ciroză cu complicaţii severe, se luptă cu o infecţie, are edeme şi ascităşi perfuzii permanente.
 
Problemele lui au început după ce a a împlinit 2 luni. A stat internat în Spitalele din Braşov, Bucureşti, Salzburg şi urmează Innsbruck. La Clinica din Salzburg a fost diagnosticat cu ciroză şi hipoplazie a căilor biliare. 
 
Siluan are urgent nevoie de TRANSPLANT HEPATIC, este unica lui şansă! Donatorii vor fi părinţii lui, în funcţie de rezultatul analizelor de compatibilitate.
 
Pentru ca acest lucru să fie realizat are nevoie de minim 100.000 EUR.
 
Cu fiecare rugăciune se poate clădi miracolul vindecării lui şi cu fiecare bănuţ donat se pot cumpăra minute pretioase de viaţă pentru acest copil! AJUTĂ-L SĂ TRĂIASCĂ!!!
 
Povestea, pe larg, o poti citi la pagina „Povestea lui Siluan”.
 
BANCA UNICREDIT TIRIAC
SUCURSALA BRASOV MURESENILOR
TITULAR: BOTA GEORGE LAURENTIU
SWIFT: BACXROBU
CONT LEI: RO81BACX0000005005204000
CONT EURO: RO74BACX0000005005204320


 
 

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

dana 3 august 2010 - 8:51

am postat si eu la mine pe blog, macar asa poate reusim si noi sa dam o mana de ajutor, am trimis si pe mes, s-or gasii oameni cu suflet….Doamne ajuta!!!!!!

Răspuns
VIO 3 august 2010 - 10:30

Aseara am citit si eu pe forum povestea lui Siluan, e atat de trist ceea ce se intampla.Am preluat si eu articolul tau si l-am postat pe blog.Dumnezeu sa-l ajute pe micut sa se faca bine si parintilor sa le dea putere sa treaca pesdte aceasta perioada grea.

Răspuns

Lasă un răspuns