Aveam in congelator niste inghetata care ma tot „incurca” pe acolo. Nu prea ne era de mancat inghetata, dar am gandit (bine! 😉 :)))) ) ca ar merge grozav langa o prajitura calda, fierbinte chiar, plina de ciocolata.
Ingrediente
- 200 g ciocolata
- 100 g unt
- 1 lingura zahar (pudra)
- 3 oua
- 2 linguri faina
- coaja de portocala confiata
Mod de preparare Prajitura rapida cu ciocolata:
Ciocolata rupta bucatele si untul se topesc la foc mic sau la baine marie. Se adauga coaja de portocala, se omonenizeaza compozitia si se lasa la racit.
In compozitia de ciocolata racita se adauga zaharul si se mixeaza bine. Urmeaza apoi ouale, pe rand, unul cate unul, si un praf de sare. La sfarsit incorporam faina.
Compozitia o repartizam in vase mici de ceramica bine unse cu unt si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 10-12 minute.
- Interiorul va fi moale si cremos. Daca vreti o prajitura mai inchegata lasati mai multa vreme la cuptor.
Se serveste imediat, fierbinte, cu o portie generoasa de inghetata.
Pofta buna! 😉
4 comentarii
Prajiturile care contin ciocolata sunt preferatele mele 😀
Interesant si usor de preparat. Sigur o voi incerca 🙂
SI EU O VOI INCERCA
Super rapida ,usoara…mai ales delicioasa…azi am incercat-o si l-am cucerit pe iubitul meu…:)