Prajitura “Brownies Cappucino”

de Miha
672 vizualizări
prajitura brownies cappucino

UPDATE: pentru ca asa cum ziceam, nu exista sarbatoare fara aceasta prajitura si pentru ca merita un update. :))) Prietenii, evident, ca stiu de ce. :))

Desi aceasta prajitura am considerat-o intotdeauna “regina Sarbatorilor”, am refacut-o zilele astea, ca mi se facuse o pofta nebuna 🙂

Aceasta este prajitura care m-a convins sa-mi petrec o buna parte din timp in bucatarie. Eiii…meritul este si al Nataliei, prietena mea draga, cea care mi-a impartasit aceasta reteta. 🙂

Pare greu de facut dar va asigur ca face parte din categoria “retete de prajituri foarte usor de preparat si foarte usor de mancat”. :)) 

prajitura brownies cappucino

Ingrediente

  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 120 g ciocolata amaruie
  • 85 g unt
  • 1 lingurita ness, dizolvat in 1/2 lingura apa fierbinte
  • 100 g zahar
  • 1 fiola de esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 1/2 cana faina
  • un varf de cutit de sare
  • 1/2 cana de miez de nuca
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • 150 g crema de branza Almette cu smantana
  • 40 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 fiola de vanilie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pentru glazura de ciocolata avem nevoie de:
  • 80 g ciocolata amaruie
  • 20 g unt
  • 50 ml frisca lichida
  • 2 lingurite ness, dizolvat in 1/2 lingura apa fierbinte

Mod de preparare Prajitura Brownies Cappucino:

Blat:

Se topeste la foc mic ciocolata, untul si nessul dizolvat, pana cand compozitia devine omogena. Se lasa la racit, apoi se incorporeaza zaharul si vanilia.

preparare blat cu ciocolata

Se adauga ouale,pe rand,mixand energic dupa fiecare,pana cand compozitia devine lucioasa.

preparare blat brownies cappucino

Se cerne in ea faina si sarea, se amesteca ABIA ABIA si se adauga miezul de nuca taiat bucati.

preparare blat cu nuca

Aluatul se intinde cu lingura in tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si se coace cam 25 minute,la 180 de grade.

Crema:

Se bate cu mixerul crema de branza cu untul, pana cand crema devine pufoasa.

crema de branza pentru prajitura brownies

Se adauga zaharul pudra, vanilia si scortisoara si se mai bate putin,pana se omogenizeaza.

preparare crema de branza cu scortisoara

Crema se unge in strat uniform pe blatul copt si racit.

asamblare prajitura brownies cappucino

Se pune la rece pentru o ora.

Glazura de ciocolata:

Se topeste ciocolata, untul, frisca si nessul dizolvat in apa, amestecand continuu, pana cand glazura devine omogena. Se raceste pana la temperatura camerei.

Se unge glazura uniform peste stratul de crema si se da la rece pentru minim 3 ore.

Se taie in patrate,care se pastreaza la frigider.

  • Chestia asta cu pastratul la frigider este o metafora, pe cuvant! :)) Zice Natalia in reteta ca se poate pastra si pana la 5 zile. Dar cine sta cu o asemeanea prajitura atata timp in frigider? Eu una nu! :)))

prajitura brownies cappucino

prajitura brownies cu crema de branza si ciocolata

Ilda a incercat si ea aceasta reteta si mi-a trimis si poze:

poza cu prajitura brownies

poate vă plac și rețetele

80 comentarii

Nati 10 iulie 2009 - 5:58

E intr-adevar o prajitura deosebita. Cind am facut-o prima data, am ramas profund impresionata de gust, dar si de faptul ca uite, ma pricep si eu sa fac prajituri bune :))))
Nici la noi nu tine mult, dar eu o tai bucatele mai mici, si bag o parte din ele la congelator. Le scot din cind in cind, brownies congelat are un gust divin, iti recomand sa incerci, daca mai apuci sa congelezi ceva 😀

Răspuns
Claudia-Maria 10 iulie 2009 - 6:12

pfuai toate ingredientele mele preferate,trebuie sa fie o nebunie prajitura asta,bravo Miha.

Răspuns
Jacktels Kochbuch 10 iulie 2009 - 6:14

Hallo Fetelor,

foarte frumoasä Combinatie.Compliment.
Nati are dreptate , congelati si cam 20-30 Minute inainte scoti afarä au un Guste de nebunie.

Salutäri

Răspuns
Miha 10 iulie 2009 - 7:28

Mai,mai am o singura bucatica pe care am pastrat-o cu sfintenie pentru cafeaua de dimineata. :)) Acu ma duc sa o bag la congelator! :))

Răspuns
Nati 10 iulie 2009 - 7:42

:))) Am o curiozitate: cum reusesti sa-ti bei cafeaua cu prajitura, fara sa ti-o ia copiii? Pofticiosii mei nu m-ar lasa 😀
Singura perioada a zilei cind pot savura ceva in liniste este seara tirziu, dupa ce ii culc pe amindoi.

Răspuns
Miha 10 iulie 2009 - 8:19

Le-am spus ca e cu cafea,ca e pentru oameni mari si n-au insistat. Au gustat din prajitura,dar n-au mancat pe saturate.
Azi i-am ademenit cu inghetata. :))

Răspuns
Lacrima 10 iulie 2009 - 8:35

e tare frumoasa prajitura asta! felicitari. mi=ai dat idei din nou 🙂 te pup

Răspuns
ellis 10 iulie 2009 - 10:07

ce buna e brownie…ce pofta mi-ai facut!

Răspuns
Flori 10 iulie 2009 - 11:44

cum arata…..si nu papa cei mici? mai mult pt. tine! ce rea si hapsana sunt….plec, ca-mi ploua-n gura……..

Răspuns
Miha 10 iulie 2009 - 19:11

Multumesc Lacrima!
Ma bucur tare mult ca pot fi o sursa de inspiratie pentru voi! 🙂
Pup!

Răspuns
Miha 10 iulie 2009 - 19:12

Ellis,stiu ca ai facut si tu prajitura asta candva! Asa-i ca e buuuuna? :))

Răspuns
Miha 10 iulie 2009 - 19:13

Flori,cei mici doar au gustat,le-am explicat ca e cu cafea,ca e pentru oameni mari.Lor le-am facut inghetata! 🙂

Răspuns
Maria 11 iulie 2009 - 17:35

Delicious and beautiful dessert! I have some awards for you in my blog 🙂

Răspuns
Miha 12 iulie 2009 - 9:23

Thanks Maria! I’ll coming soon to you! Kisses and hugs!

Răspuns
Cami 9 aprilie 2010 - 13:16

Arata de milioane. Te rog poti sa-mi spui cit are la tine o cana? cite grame? Eu nu le am cu masurile, la ochi sau cana…Si cit de mare a fost tava? Mersi mult de tot! O zi Buna!

Răspuns
Miha 9 aprilie 2010 - 13:24

cami, am folosit cana de 240 ml, iar tava e micuta, 20/30 cm.

Răspuns
Cami 9 aprilie 2010 - 19:45

Mersi mult de tot.
PS: Martipan cica se gaseste la Kaufland

Răspuns
Larisa 22 noiembrie 2010 - 9:44

Buna, Mihaela! LA multi ani ,cu intarziere pt ziua numelui!Absolut divina prajitura!
Am facut-o acum,la taierea motului pt fetita mea cea mica,Ingrid!Toata lumea a fost impresionata!

Răspuns
Miha 22 noiembrie 2010 - 10:19

Larisa, multumesc!
Prajitura este divina, musafirii tai au fost niste rasfatati. 🙂
Pupici!

Răspuns
Anonymous 22 decembrie 2010 - 15:57

pot folosi smantana dulce in loc de frisca lichida?

Răspuns
Miha 22 decembrie 2010 - 18:36

Daca te referi la smantana dulce pentru frisca, da…este foarte buna. 😉

Răspuns
cristina 11 ianuarie 2011 - 9:54

pot inlocui ciocolata amaruie din blat si glazura cu cea de lapte? Nu ma impac cu ce-a amata..:))

Răspuns
Miha 11 ianuarie 2011 - 9:58

Cristina, ciocolata amaruie nu-mi place nici mie sa o mananc…goala. :)) Dar in prajituri e atat de buna incat nu-i rezist. :))
N-am incercat niciodata cu ciocolata de lapte, dar cred ca merge. De ce nu? Doar ca va trebui sa mai reduci din zahar, sa nu fie prea dulce.
Nu-ti place chiar deloc ciocolata amaruie? Incearca reteta macar o data si o sa vezi cat e de buna prajitura. Mananci si nici nu-ti dai seama cand s-a terminat. :))

Răspuns
Ruxy 5 septembrie 2011 - 20:18

Miha si eu am facut prajitura si pot spune ca e nemaipomenita!Te imbratisez si multumesc!

Răspuns
Miha 6 septembrie 2011 - 14:13

Pupici Ruxy. Nu degeaba am numit-o “regina sarbatorilor” :))

Răspuns
adelici 8 octombrie 2011 - 16:19

=p~ Blooooooogrooooolled!

Răspuns
Miha 8 octombrie 2011 - 19:59

Multumesc Adelici! Pup! :*

Răspuns
Anonymous 30 octombrie 2011 - 9:42

O am si eu in procesare acum. De 2 zile salivez uitandu-ma la poze. Din pacate nu a crescut deloc blatul si am urmarit pas cu pas instructiunile 🙁 Nici scortisoara nu am dar cred ca tot delicioasa va fi cu toate ca am urme de indoiala privind blatul. Mai sunt si alte trucuri ceva?

Răspuns
Miha 30 octombrie 2011 - 10:45

Buna.

Blatul nu creste, nu este un blat pufos. E mai degraba tare, ca de fursec. Dar dupa ce-i pui crema si sta la frigider, capata consistenta perfecta. Va fi buna si fara scortisoara, dar neaparat sa incerci si aceasta varianta, este absolut delicioasa.

Daca mai ai ceva nelamuriri, cu drag iti voi raspunde. O zi frumoasa iti doresc. :*

Răspuns
Diana 1 decembrie 2011 - 22:12

Am facut si eu prima oara aceasta prajitura si e delicioasa! Brownise cu nuca am facut mereu, dar niciodata in aceasta combinatie. E foarte rafinata si gustoasa. Abia astept sa o mai fac si in acest weekend. Cumnata mea care respinge din start orice prajitura cu nuca, nu s-a putut abtine sa nu manance o felie atunci cand a vazut-o cum arata si a simtit cum miroase.

Eu am turnat-o intr-o tava rotunda cu fund detasabil de 28cm si mi-a iesit cam subtire, asa ca am de gand sa dublez cantitatile si sa scot o inaltime mai prezentabila.

Răspuns
Miha 2 decembrie 2011 - 7:16

Diana, ma bucur sincer ca ti-a placut prajitura. Este intr-adevar o prajitura foarte buna.
Foarte faina ideea ta de a pune in tava rotunda, cred ca arata foarte bine, chiar daca felia este subtire. E buna ideea de a dubla cantitatile, dar iti spun ca asa e prajitura de felul ei, nu foarte inalta, doar de vreo 2 degete inaltime. Daca o faci in tava patrata si tai portii mici, is numai bune de infulecat o data. :)))

Pupici si te mai astept!

Răspuns
Diana 2 decembrie 2011 - 21:16

Am revenit, pentru ca am facut-o din nou azi. Nu m-am rabdat sa mai astept pana maine. De data asta am facut blatul normal si am dublat cantitatile de la crema si glazura pentru ca sunt o mare devoratoare de deserturi cu branza, precum si de ciocolata. Din pura intamplare am ajuns azi prin piata si mi-a venit ideea sa pun branza de vaci grasa in loc de almette. In afara de faptul ca nu s-a omogenizat asa de bine (au mai ramas mici granule de branza despre care, insa, doar eu stiu) a iesit o nebunie! Scuze, dar nu cred ca ma mai pot intoarce la varianta cu Almette. 🙂

Răspuns
Miha 3 decembrie 2011 - 8:27

Vai Diana ce pofta mi-ai facut de prajitura asta. :)) Mai ca n-as mai astepta Craciunul ca sa o execut. :)))

Răspuns
Anonymous 18 decembrie 2011 - 17:02

buna prajitura … cel putin la prima vedere .. o sa incerc sa o fac de CRACIUN si ar fi bine sa imi iasa din prima

Răspuns
Miha 18 decembrie 2011 - 17:24

Si eu sper sa-ti iasa din prima si sa-ti placa. Daca ai orice fel de nelamuriri sau ai nevoie de vreo parere in ceea ce priveste reteta te rog sa-mi scrii.

Sarbatori fericite.

Răspuns
Anonymous 20 decembrie 2011 - 14:09

buna,arata super prajitura,vreau si eu sa o fac acum de craciun,sper sa mi iasa,dar am si o intrebare,in blat nu se poate pune praf de copt?

Răspuns
Anonymous 20 decembrie 2011 - 14:12

scuze am uitat sa intreb,frisca lichida trebuie batuta?

Răspuns
Miha 20 decembrie 2011 - 14:12

Buna.
Nu, nu se pune praf de copt. Blatul nu este inalt si nici pufos. Este mai degraba tare, ca de biscuit. Dar se inmoaie apoi de la crema, taman cat sa fie bun de mancat. 🙂

Sa ai spor si sper sa va placa si voua la fel de mult.

Răspuns
Miha 20 decembrie 2011 - 14:14

Frisca lichida se pune asa cum e, nu se bate.
Se poate folosi si lapte si putin mai mult unt.

Răspuns
Anonymous 20 decembrie 2011 - 14:45

multumesc frumos.vreau sa o fac joi,abea astept sa vad cum imi iasa.merssi si craciun!!! fericit miha

Răspuns
Miha 20 decembrie 2011 - 14:47

Multumesc! Craciun fericit si tie! :*

Răspuns
alyna 21 decembrie 2011 - 12:02

buna Miha am o intrebare si eu.Din pacate nu am de unde cumpara Almete,ce altfel de branza pot pune?

Răspuns
Miha 21 decembrie 2011 - 12:10

Alyna nici Philadelphia nu ai de unde lua? Sau orice alt fel de crema de branza.

Intr-un comentariu dinainte zicea Diana ca a folosit branza de vaci grasa si a iesit foarte buna.

Răspuns
alyna 21 decembrie 2011 - 16:24

ai dreptate nu m-am gandit la philadelphia… multumesc Sarbatori fericite

Răspuns
Miha 21 decembrie 2011 - 16:33

Craciun fericit Alyna. :*

Răspuns
Anonymous 21 decembrie 2011 - 18:36

Buna Miha,

M-ar interesa cum faci frisca lichida, avand in vedere ca pui si unt. 🙂

Răspuns
Miha 21 decembrie 2011 - 18:51

Nu inteleg intrebarea, scuze… Frisca lichida n-o fac eu, asa o cumpar de la magazin.

Răspuns
Anonymous 22 decembrie 2011 - 14:45

ciao miha,am facut si eu azi prajitura,totul a iesit perfect,dar nu mi se intareste crema de pe turta si nu pot sa pun glazura din cauza ca e prea moale,ce sa fac?mersi.

Răspuns
Miha 22 decembrie 2011 - 16:25

A stat la frigider si nu s-a intarit? Eu zic sa o mai lasi la rece, untul si branza trebuie sa se intareasca si in plus crema va fi absorbita si de blat.

Crema nu e una foarte teapana, e usoara si catifelata. Glazura se intinde usor, usor cat inca mai e lichida.

Răspuns
Anonymous 22 decembrie 2011 - 20:44

multumesc miha,asa am si facut,am mai lasat o si apoi am intins glazura,acum am savurat o bucatica,e atit de buna.multumesc pt.reteta.super super bina!!!!!!!am mai facut azi o prajitura tot de la tine,aia cu crema de caramel si cu bilute decorata.am facuto pt.copilasi sa aiba si ei de sarbatori ce savura,ca ei nu prea au voie cu cafea.bune retete ai,brava.sarbatori fericite!!!!si un an nou mai aproape de dumnezeu si binecuvintat.

Răspuns
Miha 23 decembrie 2011 - 7:26

Sarbatori fericite si tie! Tot ce va doriti in Noul An sa se indeplineasca.

Va imbratisez cu drag!

Răspuns
Anonymous 27 decembrie 2011 - 9:56

buna miha .daca tot se numeste brownies cappucino se poate sa pun cappucino in loc de ness?comentariile de mai sus m-au convins sa o incerc si eu.sarbatori fericite si numai bine!

Răspuns
Miha 27 decembrie 2011 - 12:29

Buna.
Cred ca poti inlocui nessul cu cappucino, daca nu ai sau daca nu-ti place, desi cred ca aroma va fi mult diminuata.

Multumesc si va urez si eu sarbatori fericite!

Răspuns
Emily 5 ianuarie 2012 - 8:38

super delicioasa! te pup draga mea si-ti doresc sa ai un an minunat, plin de vise implinite! :*

Răspuns
Brindusa Scheaua 5 ianuarie 2012 - 18:45

mmmmm bun update-ul asta. O pun la pastrat.

Răspuns
ilda76 6 ianuarie 2012 - 7:28

Mmmmmmmmmmmm, chiar ma intrebam ce prajitura sa fac azi…cred ca la ea ma voi opri!:)

Răspuns
Alex 6 ianuarie 2012 - 7:54

arata ispititor… neaparat trebuie salvata reteta …
Te pup si iti doresc un an nou plin de ce vrei tu …

Răspuns
Mimmi 7 ianuarie 2012 - 15:14

Cat de bine poate sa arate!
Te pup si la multi ani !

Răspuns
ilda76 9 ianuarie 2012 - 17:29

Miha, zilele trecute am preparat si eu prajitura!
1. Se prepara chiar usor si frumos, ai explicat foarte bine fiecare etapa!
2. Am primit laude generoase din partea unui intreg “clan”!
3. Am poze cu ea, le-am postat pe forumul elle alaturi de linkul cu reteta! Daca vrei iti trimit prin mail o poza!:)
4. Tuturor te recomad in urmatorul mod: tot ce am incercat de la Miha mi-a iesit (mentionez ca nu-s vreo gospodina cu mari aptitudini) pentru ca sunt date retetele cu bunacredinta si sunt clar explicate!
Pupici! Si multumiri!
Foarte curand, incerc si napolitanele cu cioco de casa!:D

Răspuns
Miha 9 ianuarie 2012 - 17:39

Ilda draga, de fiecare data ma bucur cand imi lasi cate un comentariu si-mi spui ca ai mai incercat cate ceva si ti-a iesit. Si daca-ti mai si place deja sunt in al 9-lea cer. :)))

Te pup si multumesc.

Da, imi poti trimite o poza si o voi posta aici la reteta. 😉

Răspuns
ilda76 9 ianuarie 2012 - 17:52

Yuuupiiii, ce bucurie mi-ai facut sa ma primesti alaturi de tine! Ma simt onorata! Pupicei! Acum trimit mail!

Răspuns
lucy 10 ianuarie 2012 - 19:16

am facut in weekend prajiturica asta si a iesit ceva de vis, ,in loc de crema de branza am pus mascarpone, nu s-a comentat nimic, s-a auzit doar wow,wow,wow 😛

Răspuns
Miha 10 ianuarie 2012 - 20:55

Lucy, ma gandesc ca a fost foarte buna si cu mascarpone. Bravo, ma bucur ca v-a placut! :*

Răspuns
Anonymous 14 februarie 2012 - 18:29

am facut-o si eu. e minunata. multumesc de reteta.malina.

Răspuns
Miha 14 februarie 2012 - 19:33

Cu drag Malina. Ma bucur ca ti-a placut! :*

Răspuns
Yourlady 27 octombrie 2012 - 17:12

Tocmai am facut prajiturica asta si e in frigider. Dupa ce am citit toate comentariile, astept sa vad ce se intampla, deoarece blatul meu e subtire (cam de 1 cm) si foarte, foarte crocant, uscat. Am incercat sa tai marginile (ca nu m-am putut abtine)si “pocneste”. Patratelul acela din ultima ta poza e foarte apetisant. Blatul pare ciocolatos, dar cu siguranta al meu n-a iesit asa. Si a doua oara cred ca voi dubla cantitatile de crema si glazura, sa poata fi identificate straturile. Mai ai multe retete minunate pe care vreau sa le incerc. 🙂

Răspuns
Miha 27 octombrie 2012 - 17:29

Lady, blatul e unul crocant, ca de fursec si nu foarte inalt. Se va inmuia de la crema exact atat cat trebuie. 😉

Răspuns
Yourlady 28 octombrie 2012 - 9:09

S-a mai inmuiat putin blatul si e mai bine. Imi vine sa o mananc pe toata, sa nu mai astept musafirul :). Nu ma las pana nu imi iese ca in poza ta. Oricum nu sunt experta in prajituri, dar vreau sa invat.

Răspuns
Miha 28 octombrie 2012 - 10:14

Daca ai vreodata nevoie de un sfat sau o parere, nu ezita sa-mi scrii. 😉

Duminica frumoasa iti doresc!

Răspuns
Cris 21 decembrie 2013 - 15:49

Aceeasi treaba am patit-o si eu…blat ff subtire si uscat, crema moale dar cred ca asta tine de calitatea branzei. Daca o mai fac incerc sa dublez cantitatile, poate imi iese ca in poza.

Răspuns
Miha 21 decembrie 2013 - 16:05

Blatul nu este foarte inalt si este un blat crocant, ca de fursec. Crema este moale, dar nu curge si dupa ce va sta la frigider se va intari si va inmuia blatul.

Răspuns
Vasilica 3 mai 2014 - 21:55

E prima oara cand fac aceasta prajitura, desi o vanam de ceva timp. 🙂 Tocmai am terminat-o de preparat si am dat-o la frigider. Blatul este insa tare, crocant, ma cam pune pe ganduri desi inteleg ca se inmoaie de la crema. Spune-mi, te rog, Miha, oare se inmoaie suficient pana maine spre seara (adica in aprox. 24 de ore) sau e nevoie de mai mult timp? Am niste musafiri mai speciali si nu as vrea sa dau gres. Te pup cu drag si multumesc pentru retete. 🙂

Răspuns
Miha 3 mai 2014 - 22:37

Vasilica, blatul este intr-adevar tare, crocant. Dar se inmoaie de la crema. Clar nu va fi moale ca un blat de pandispan, dar se va inmuia suficient incat prajitura sa fie numai buna de mancat 😉

Răspuns
Vasilica 4 mai 2014 - 19:55

Blatul meu nu a vrut deloc sa se inmoaie, nu stiu de ce, poate l-am tinut prea mult in cuptor, poate am gresit cantitatea de faina, e ca un biscuite uscat. Clar nu am putut servi prajitura musafirilor. Am gresit-o due data asta. 🙁

Răspuns
gabi c 19 iulie 2014 - 0:22

Buna, as putea inlocui crema almette cu mascarpone? Multumesc. Prajiturica arata bestial!!♥♥♥

Răspuns
Miha 19 iulie 2014 - 0:26

N-am incercat niciodata sa fac aceasta prajitura cu mascarpone, dar cred ca se poate. 😉

Răspuns
maria 9 noiembrie 2014 - 19:47

buna Miha, am facut tortul de cafea si mascarpone si ne-a placut ff mult. Am sa incerc si reteta asta pt ca arata ff bine.Am si eu un blog de retete dar in spaniola si nu asa de frumos ca al tau. :)) Cu permisul tau voi publica reteta de la tortul de cafea si voi pune un link la blogul tau. te pup

Răspuns
Camelia 13 martie 2015 - 9:53

Ziua buna ! Draga mea , am facut multe dulciuri după rețetele tale, atât torturi cat si prăjituri, adaptate și modificate după gustul meu si al celor dragi mie și pot sa-ti spun ca toate au ieșit de minune….drept pentru care vreau sa-ti multumesc ca iti faci timp si imparti cu noi tot ce-i bun și dulce . Acum vreau sa te rog , cand poti si ai timp, da-mi o rețetă buna ,buna cu dulce de leche si una cu lapte condensat indulcit….am gasit pe un site si mi-am comandat cateva cutii … imi place tare mult și vreau sa fac ceva deosebit pt sarbatorile pascale. Vis a vis de această prăjitură cu ness ,am observat că nu se folosește praful de copt și nici mixerul…am inteles bine ? Te pup si apreciez sincer tot ceea ce faci….sa ai o zi minunata !

Răspuns
Miha 13 martie 2015 - 22:51

Buna seara Camelia.
La ceasta reteta nu se foloseste praf de copt, blatul nu este unul moale si pufos, e mai degraba ca un biscuit. Sa nu te sperii, se va inmuia de la crema exact atat cat trebuie. Cat despre mixer… poti sa nu-l folosesti daca asa vrei, dar va trebui sa amesteci foarte bine cu telul.
Cu dulce de leche gasesti aici cateva retete, sper sa gasesti ceva pe placul tau https://www.dulciurifeldefel.ro/?s=dulce%20de%20leche
Cu lapte condensat gasesti aici: https://www.dulciurifeldefel.ro/tag/lapte-condensat/
Iti multumesc frumos pentru aprecieri si pentru ca ma vizitezi. Te astept cu drag de fiecare data. Nu ezita sa-mi scrii daca ai vreo nelamurire 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: