Omleta cu avocado

de Miha
748 vizualizări
Omleta cu avocado si branza cu mucegai

Sa tot fie vreo 2 saptamani de cand n-am mai mancat carne. NU, nu voi pleda pentru vreo cauza anume, nu am nici un motiv bine intemeiat pentru care am facut asta. Pur si simplu a fost o decizie care a venit firesc, o hotarare de a profita mult mai mult de verdeturi, de legume si fructe proaspete si mai ales de anumite alimente pe care pana acum le-am ignorat si nu prea si-au gasit locul la mine in bucatarie.

Am mai cumparat pana acum avocado de cateva ori, dar pana acum nu i-am descoperit adevarata valoare si savoare. Nu prea aveam habar cum sa-l prepar in afara de salata :)) dar Cristi Roman m-a scos din incurcatura cu aceasta reteta de omleta cu avocado, absolut delicioasa.

Omleta cu avocado si branza cu mucegai

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 avocado bine copt
  • 40 g branza Brie
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1 lingura seminte de in
  • cateva frunze de busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare Omleta cu avocado:

Avocado se taie cubulete. La fel si branza Brie. Se pun peste ouale batute cu sare si piper dupa gust. Se adauga si busuiocul taiat marunt si semintele de in.

Semintele de in se “sparg” intr-un mojar sau se macina.

Turnam amestecul intr-o tigaie in care am incins putin ulei de masline si gatim omleta la foc mediu pe ambele parti.

Omleta cu avocado si branza cu mucegai

Se rastoarna pe o farfuriesi se presara cu parmezan.

Se serveste calda, cu rosii si salata.

Omleta cu avocado si branza cu mucegai

Pofta buna! 😉

poate vă plac și rețetele

1 comentariu

Schimbare Sticla 7 februarie 2018 - 17:37

Foarte bun, mi-a placut enorm

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: