Poti pregati totul de cu seara si dimineata la micul dejun sa ai totul gata. Poti pregati totul si sa pleci in vizita sau la cumparaturi. Poti pregati totul si sa-ti vezi linistita de treburile zilnice. Toate acestea cand il ai pe mister Crock-Pot la tine acasa 😉
Ingrediente
- Pentru crusta:
- 100 g biscuiti simpli
- 50 g unt
- Pentru umplutura:
- 650 g branza proaspata de vaci
- 150 ml lapte condensat neindulcit
- 200 g zahar
- 3 oua
- 100 g ciocolata amaruie
- coaja de portocale Finesse
- esenta de vanilie
Mod de preparare Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot:
Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri.
Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine cremoasa. Se adauga apoi pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare.
Ciocolata se topeste pe baie de aburi.
Pregatim vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l tapetandu-l cu hartie de copt.
Punem biscuitii in vas si ii tasam bine cu lingura sau cu fundul unui pahar, trebuie sa avem un strat compact de biscuiti.
Din crema de branza dam deoparte 300 g si amestecam cu ciocolata topita.
Turnam in vasul aparatului de gatit Crock Pot slow cooker 4,7 L, peste stratul de biscuiti, crema de branza,
apoi crema de branza cu ciocolata.
Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vas si setam programul si timpul – programul Low si 3 ore.
Lasam sa se raceasca (eu l-am pus cateva ore la frigider) apoi rasturnam pe un platou.
Pofta buna!
1 comentariu
O minunatie Miha, nu am avut biscuiti simpli asa ca am folosit Oreo fara crema si brinza quark, dar a disparut urgent. Mii de multumiri!