Retete de prajituri / Tarte si cheesecake-uri

Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot

Cheesecake cu ciocolata

Poti pregati totul de cu seara si dimineata la micul dejun sa ai totul gata. Poti pregati totul si sa pleci in vizita sau la cumparaturi. Poti pregati totul si sa-ti vezi linistita de treburile zilnice. Toate acestea cand il ai pe mister Crock-Pot la tine acasa 😉

Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 650 g branza proaspata de vaci
  • 150 ml lapte condensat neindulcit
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • coaja de portocale Finesse
  • esenta de vanilie
loading...

Mod de preparare Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot:

Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri.

Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine cremoasa. Se adauga apoi pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Pregatim vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l tapetandu-l cu hartie de copt.

Punem biscuitii in vas si ii tasam bine cu lingura sau cu fundul unui pahar, trebuie sa avem un strat compact de biscuiti.

Blat de biscuiti pentru cheesecake

Din crema de branza dam deoparte 300 g si amestecam cu ciocolata topita.

Turnam in vasul aparatului de gatit Crock Pot slow cooker 4,7 L, peste stratul de biscuiti, crema de branza,

cum se prepara cheesecake

apoi crema de branza cu ciocolata.

cum se face cheesecake

Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vas si setam programul si timpul – programul Low si 3 ore.

Lasam sa se raceasca (eu l-am pus cateva ore la frigider) apoi rasturnam pe un platou.

Pofta buna!

Cheesecake cu ciocolata

loading...
Tags: , , , , ,

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. meri says:

    O minunatie Miha, nu am avut biscuiti simpli asa ca am folosit Oreo fara crema si brinza quark, dar a disparut urgent. Mii de multumiri!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Cheesecake cu cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Milk

Cheesecake cu cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Milk

Pentru o dimineata cu adevarat speciala, alaturi de cei dragi, nu poate fi nimic mai incantator decat o cafea aburinda si o felie de cheesecake cu cafea – Espresso Cheesecake. Astazi va aduc aceasta reteta minunata pentru a va prezenta espressorul Melitta Solo&Perfect Milk, un aparat de cafea care imi […]

Negresa pufoasa cu marshmallow

Negresa pufoasa cu marshmallow

Pentru aceasta reteta de Negresa pufoasa cu marshmallow am pornit de la reteta mea preferata de negresa pufoasa cu ciocolata, la care am adaugat un strat de marshmallow, acele bezele moi si delicioase. Un deliciu absolut, mai ales cat e calda si bezeaua moale si lipicioasa 🙂 Mod de preparare […]

Rulouri cu nuca de cocos

Rulouri cu nuca de cocos

Reteta de rulouri cu nuca de cocos este o reteta simpla, pe care o puteti face cu usurinta pentru cei dragi. Aluatul este pufos si aromat, iar nuca de cocos aduce un plus de aroma si savoare. Mod de preparare Rulouri cu nuca de cocos: Aluat: Intr-un castron amestecam drojdia […]

Briose pufoase de post

Briose pufoase de post

Ma gandeam sa fac o prajitura de post cu nuca de cocos, dar pana la urma, pentru ca plac mai mult copiilor sub aceasta forma, am  facut briose pufoase de post. Mod de preparare Briose pufoase de post: Intr-un castron amestecam laptele de orez cu coaja de portocale, esenta de […]

%d blogeri au apreciat: