Reteta Briose cu ciocolata

INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 4 oua
- 250 g zahar
- 125 g ciocolata amaruie
- 125 g faina
- 1 praf sare
- scortisoara
- 100 g ciocolata cu lapte (pentru ornat)
Mod de preparare Briose cu ciocolata:
Se rade ciocolata si se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, sare, scortisoara. Se separa ouale, iar galbenusurile se bat cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi cu ciocolata. Se bat albusurile spuma si se adauga peste aluat, amestecand usor. Si faina la sfarsit.
Se umplu formele pentru briose si se coc la 160 de grade, timp de jumatate de ora. Dupa ce s-au racit se ung cu ciocolata topita si se orneaza dupa preferinta.
2 comentarii
Wow, Miha, cat de frumoase ti-au iesit!!! Felicitari! 🙂
Sper sa-ti fi placut la fel de mult ca mie! 😛
Pupici pentru ca le-ai incercat!!!
Mie ca mie…dar Robert a fost innebunit dupa ele,nu-l mai puteam opri. Unde-i multa ciocolata suntem si noi prezenti…:D