Bagheta umpluta

de Miha
578 vizualizări
Bagheta umpluta

Pentru astazi o reteta simpla, simpla de tot. Si buna, buna “di tat” :)) Puteti pregati aceasta bagheta umpluta chiar si pentru o masa festiva, iar umpluturile pot varia dupa preferinta si imaginatia voastra. Eu am pregatit-o pentru cina, dar este excelenta si pentru micul dejun. 😉

Bagheta umpluta

Bagheta umpluta

Pentru astazi o reteta simpla, simpla de tot. Si buna, buna “di tat” :)) Puteti pregati aceasta bagheta umpluta chiar si pentru… Aperitive Bagheta umpluta European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • 300 g crema de branza Almette cu smantana
  • cateva felii sunca de pui
  • 1 gogosar
  • cateva masline
  • sare si piper
  • marar

Mod de preparare Bagheta umpluta:

Se taie colturile baghetelor, apoi cu o lingurita se scobeste cu grija  miezul acestora.

Intr-un castron se pune crema de branza. Se adauga sunca, gogosarul si maslinele, toate taiate cubulete. Se amesteca bine, se potriveste gustul de sare si piper si se adauga si putin marar.

Cu aceasta compozitie vom umple baghetele cat mai bine. Puteti folosi un posh pentru a umple mai repede si mai bine. Sau o lingurita cu coada mai lunga.

Bagheta umpluta se inveleste in folie alimentara si se strange bine. Se da la frigider pentru cateva ore, apoi se feliaza.

Bagheta umpluta

poate vă plac și rețetele

10 comentarii

Adina 17 ianuarie 2013 - 15:00

Super tare ideea !:)
Multam fain!

Răspuns
Miha 17 ianuarie 2013 - 20:27

Si eu multumesc Adina! 🙂

Răspuns
ilda76 17 ianuarie 2013 - 20:23

Da, cum as putea sa nu fac asta???:))
Clar, se aplica…in weekend!
Pupicei!

Răspuns
Miha 17 ianuarie 2013 - 20:27

Pup Felicia! Ma bucur ca-ti place! 😉

Răspuns
Paula Gafitescu 18 ianuarie 2013 - 6:43

Cu siguranta e buna ‘di tat’ 😛 Dar portia mea unde e? 🙂

Răspuns
oana ciurea 18 ianuarie 2013 - 18:33

Miha, nu incetezi sa ma uimesti!
La cata paine vrea sa pape nazdravanul meu cel mare… o sa ii fac eu felul de datat asta! Multumesc de idee si abia astept sa fie 1-0 pentru mineeeeeeeeee

Răspuns
Haplea 22 ianuarie 2013 - 21:01

Foarte bune arata!

Răspuns
violeta 17 iunie 2013 - 22:08

Miha,cat de bine arata bagheta umpluta.Felicitari pt reteta.

Răspuns
Miha 18 iunie 2013 - 10:43

multumesc frumos! >:D<

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: