Pentru astazi o reteta simpla, simpla de tot. Si buna, buna „di tat” :)) Puteti pregati aceasta bagheta umpluta chiar si pentru o masa festiva, iar umpluturile pot varia dupa preferinta si imaginatia voastra. Eu am pregatit-o pentru cina, dar este excelenta si pentru micul dejun. 😉

INGREDIENTE
- 2 mini baghete
- 300 g crema de branza Almette cu smantana
- cateva felii sunca de pui
- 1 gogosar
- cateva masline
- sare si piper
- marar
Mod de preparare Bagheta umpluta:
Se taie colturile baghetelor, apoi cu o lingurita se scobeste cu grija miezul acestora.
Intr-un castron se pune crema de branza. Se adauga sunca, gogosarul si maslinele, toate taiate cubulete. Se amesteca bine, se potriveste gustul de sare si piper si se adauga si putin marar.
Cu aceasta compozitie vom umple baghetele cat mai bine. Puteti folosi un posh pentru a umple mai repede si mai bine. Sau o lingurita cu coada mai lunga.
Bagheta umpluta se inveleste in folie alimentara si se strange bine. Se da la frigider pentru cateva ore, apoi se feliaza.
9 comentarii
Super tare ideea !:)
Multam fain!
Si eu multumesc Adina! 🙂
Da, cum as putea sa nu fac asta???:))
Clar, se aplica…in weekend!
Pupicei!
Pup Felicia! Ma bucur ca-ti place! 😉
Cu siguranta e buna ‘di tat’ 😛 Dar portia mea unde e? 🙂
Miha, nu incetezi sa ma uimesti!
La cata paine vrea sa pape nazdravanul meu cel mare… o sa ii fac eu felul de datat asta! Multumesc de idee si abia astept sa fie 1-0 pentru mineeeeeeeeee
Foarte bune arata!
Miha,cat de bine arata bagheta umpluta.Felicitari pt reteta.
multumesc frumos! >:D<