Prajitura Rudy

de Miha
116 vizualizări
Prajitura Rudy

Prajitura cu branza Rudy

Ingrediente

  • * Aluat:
  • * 400 g faina
  • * 250 g unt
  • * 150 g zahar
  • * 1 galbenus
  • * 1 plic praf de copt
  • * 2 linguri cacao
  • * esenta de rom
  • * Crema:
  • * 750 g. branza de vaci
  • * 3 oua
  • * 250 g zahar
  • * esenta de vanilie

Mod de preparare Prajitura Rudy:

Aluat:

Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cacaoa. Se adauga si restul ingredientelor. Vom obtine un aluat maleabil, pe care-l vom imparti in 2. Punem aluatul la congelator, cata vreme preparam crema.

Aluat pentru prajitura Rudy

Crema:

Branza se mixeaza cu zahar, oua si esenta. Daca branza este prea uscata se adauga putina smantana sau frisca lichida.

In tava (20/20 cm) bine unsa cu unt razuim pe razatoarea cu ochiuri mari una din bucatile de aluat. “Carliontii” de aluat ii vom repartiza uniform in tava, fara a apasa cu mana.

Cum se prepara prajitura rudy

Se pune crema de branza si se niveleaza.

Acoperim cu cea de-a doua bucata de aluat data, de asemenea, prin razatoare.

Preparare prajitura Rudy

Se da la cuptor la foc mediu, in jur de 40 minute.

Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.

Prajitura Rudy

Sursa

poate vă plac și rețetele

1 comentariu

Flori 30 ianuarie 2015 - 13:51

Super reteta! O voi pregati! Felicitari!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: