Pandispan

de Miha
85978 vizualizări
Pandispan

Reteta Pandispan

Un pandispan simplu si delicios, numai bun de realizat atunci cand sunteti in pana de idei. Se poate face si numai cu vanilie sau numai cu cacao, se pot adauga nuci sau alte fructe uscate.

Pandispan

Pandispan

Un pandispan simplu si delicios, numai bun de realizat atunci cand sunteti in pana de idei. Se poate face si numai cu… Prajituri pandispan, pandispan pufos European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar (aromat cu vanilie)
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura cacao neagra
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • esenta de rom

Mod de preparare Pandispan simplu:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei se adauga peste albusuri si se amesteca usor, apoi punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam usor amestecand cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Din compozitia de mai sus dam deoparte cateva linguri (4-5 sunt suficiente). Adaugam cacaoa si esenta de rom si omogenizam.

In tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem 2-3 linguri din compozitia alba, apoi 1 lingura din compozitia cu cacao. Repetam procedeul pana terminam cele 2 compozitii. La sfarsit zgaltaim putin tava de la stanga la dreapta, sa asezam mai bine compozitia in tava si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.

Deliciosul pandispan simplu se lasa la racit apoi se portioneaza.

Pandispan 

 
Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook (AICI)

poate vă plac și rețetele

31 comentarii

Claudia 17 februarie 2012 - 13:39

Arată atât de bine,atât de pufos!!! Cred ca se datorează uleiului si cum am de gand sa fac,curând un tort,voi proba rețeta ta! Mersi! Te pup!

Răspuns
Anastasia 17 februarie 2012 - 13:56

Arata grozav… checul tau Miha :-* !

Răspuns
Anonymous 17 februarie 2012 - 14:21

se pune si lamaie….e mai gustos…:*

Răspuns
Beth 17 februarie 2012 - 14:23

Wow!!! il est superbe très belle photos, bravo!

Bisous

Răspuns
Alex 17 februarie 2012 - 16:03

Cata pufosenie , foarte fain !!! am facut si eu , da cu fructe :-*

Răspuns
gaby_d 17 februarie 2012 - 18:13

Ce ne place si noua!!!

Răspuns
Licuta Marin 17 februarie 2012 - 18:24

Mmm, pufos si delicios!!!Minunat arata!Pupici!

Răspuns
TeoBucatar 17 februarie 2012 - 20:42

Se vede din poza cat e de pufos!Super!

Răspuns
Antonina 17 februarie 2012 - 20:48

Pufix rau de tot!!! ne place si noua! pupici

Răspuns
Timea 17 februarie 2012 - 21:53

Tare imi plac pandispanurile…Arata tare bine si e pufos. pupici

Răspuns
Mare Maria 18 februarie 2012 - 9:53

Arata grozav:)!!!!Pupici:X

Răspuns
Andreea-Elena C. 18 februarie 2012 - 10:54

arata superb!

Răspuns
pansy 18 februarie 2012 - 10:54

Imbietor arata!

Răspuns
Haplea 18 februarie 2012 - 17:33

Este clar pe gustul meu!

Răspuns
Dana 19 februarie 2012 - 5:18

ce idee buna ! chiar ma apuc de el !

Răspuns
felis 19 februarie 2012 - 10:41

Foarte aspectuos!

Răspuns
Maria 19 februarie 2012 - 13:50

Arata tare bine!

Răspuns
Miha 23 februarie 2012 - 16:36

Multumesc mult tuturor pentru aprecieri. Va pup si imbratisez cu drag! :*

Răspuns
Anonymous 17 martie 2012 - 13:40

SUPEEEEEEEEEER

Răspuns
Miha 17 martie 2012 - 15:01

Multumesc!

Răspuns
Anonymous 17 martie 2012 - 19:13

Foarte delicat,pufos, delicios si usor de facut chiar si de incepatori.Felicitari!!!!!

Răspuns
Miha 17 martie 2012 - 19:47

Multumesc frumos!
De fiecare data incerc sa explic retetele astfel incat sa poata fi facute chiar si de incepatori. Daca reusesc acest lucru, nu pot decat sa ma bucur! 🙂

Răspuns
ion ludmila 5 noiembrie 2019 - 10:13

multumim mult

Răspuns
Anonymous 23 martie 2012 - 18:31

cate forme de pandispan ies din aceastå retetå ? Multumesc.

Răspuns
Miha 23 martie 2012 - 19:04

O singura forma mare, de 30 cm lungime.

Răspuns
Georgiana 9 ianuarie 2020 - 20:25

Ce înseamnă foc mediu? Eu am cuptor electric!

Răspuns
Miha 9 ianuarie 2020 - 20:32

170-180 grade, iar daca folosesti ventilatia scazi 20-30 grade

Răspuns
Anonymous 5 iunie 2012 - 15:40

e supeeeeeeeeer buna

Răspuns
Miha 6 iunie 2012 - 6:46

Multumesc! 🙂

Răspuns
Anonymous 21 septembrie 2012 - 11:54

f f frumos arata.Acum l-am bagat in cuptor!sper sa iasa o pufosenie!

Răspuns
irenalana 7 noiembrie 2013 - 13:21

I bake this cake quite often to my daughter for school breakfast so I would like to thank your for sharing this simple but very nice recipe here

Răspuns

Lasă un răspuns