Guguluf auriu cu branza

de Miha
118 vizualizări
Chec cu branza dulce

Foarte simplu de facut acest guguluf auriu cu branza… numa’ sa vedeti! 😉

Chec cu branza dulce

Ingrediente

  • * 3 oua
  • * 200 g zahar
  • * 150 g unt
  • * 250 g branza de vaci
  • * 4 linguri suc de portocale
  • * 200 g faina
  • * 2 linguri amidon
  • * 1 praf de copt
  • * esenta de vanilie

Mod de preparare Guguluf auriu cu branza:

Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.

Se adauga apoi pe rand sucul de portocala, untul moale si branza de vaci.

Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt.

Aluatul obtinut se toarna in forma bine unsa cu unt si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se lasa la racit, dupa care se rastoarna pe platou si se pudreaza usor cu zahar.

Guguluf cu branza

Invalid Displayed Gallery

Sursa

poate vă plac și rețetele

12 comentarii

Olgutza 13 martie 2010 - 20:59

Cat de bine arata, Miha… Vreau si eu o feliuta daca mai ai ca mi-e asa o poftaaaa…:P

Răspuns
alison 13 martie 2010 - 21:05

mmm,ai venit si cu desertul dupa tocanita ,super menu-ul,chiar ca vin la tine!

Răspuns
pansy 13 martie 2010 - 22:43

frumoasa imaginea finala !!!!!!!!!!!!!!!

Răspuns
sarah 14 martie 2010 - 7:47

cred ca am ramas singura persoana din lume care nu are o forma din asta .trebuie neaparat sa merg la shopping.arata super prajiturica ta.pup

Răspuns
ana .araki 14 martie 2010 - 8:28

ce bine arata !!!!!felicitari!

Răspuns
boscodina 14 martie 2010 - 11:11

arata tare bine 🙂
miroase pana aici…si ce pofta mi-ai facut 🙂
o duminica superba in continuare 🙂

Răspuns
maria mihalache 14 martie 2010 - 15:37

Cat de gustos trebuie sa fie ………ca de aratos nu mai vorbesc.
O zi buna!

Răspuns
Bucataria-Paradis 14 martie 2010 - 23:36

Frumos.Eu sint fan guguluf.Mersi

Răspuns
Anonymous 13 ianuarie 2011 - 12:26

mi a iesit,f bun.livia

Răspuns
IQphantom 8 mai 2011 - 12:13

Miha ma fascineaza reteta. Dar…am incercat-o si al meu a iesit tare ca un puc the hokey. Ce nu fac bine? Aluatul e dens si nu crumbly ca al tau. Am amestecat prea bine compozitia? Tu ce zici?

Răspuns
Miha 8 mai 2011 - 12:30

Ai batut bine ouale? Poate ai pus prea multa faina? Consistenta aluatului trebuie sa fie asemanatoare unei smantani groase.

Răspuns
Mini-gugulufi cu branza si mac | Ama Nicolae 11 iulie 2015 - 14:55

[…] Reteta aceasta am facut-o de mai multe ori in ultimii ani si de fiecare data mi-a placut la fel de mult. De aceasta data insa am avut ajutor pretios si macul – adaugat in plus fata de reteta originala – a fost adaugat la cererea expresa a micutului ajutor de bucatar. Reteta originala o gasiti la Mihaela – aici. […]

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: