Aceste fursecuri sunt excelente pentru lapticul copiilor sau pentru cafeaua parintilor de duminica dimineata :)) Se fac foarte repede si nu e nimic complicat…
Ingrediente
- 50 g unt
- 100 g zahar
- 1 ou
- 200 g faina pentru prajituri
- esenta de vanilie
Mod de preparare Fursecuri:
Untul il topim partial, apoi il mixam pana se incheaga din nou si devine ca o crema. Adaugam zaharul si esenta de vanile si mixam pana zaharul se topeste si crema devine spumoasa. Punem si oul si mixam bine-bine pana la incorporarea completa. Turnam apoi faina si amestecam cu o lingura.
Aluatul obtinut il punem intr-un posh si spritam gramajoare mici de aluat, la distanta unele de altele.
Dam la cuptor la foc mediu, pentru 10-15 minute, pana incep marginile sa se rumeneasca. Cel mai simplu este sa verificati „talpa” fursecului, daca s-a rumenit sunt gata. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.
Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata topita. Noi am preferat varianta simpla.
17 comentarii
Preciosas y deliciosas esta receta.
Saludos
Foarte frumuseli
Super interesanta ideea de prezentare !
sunt convinsa ca au o textura foarte placuta si o aromaaaaa yummy.eu sunt anti-talnt cu posh-ul in mana cred ca mai degraba le-as planja cu lingurita pe hartie de copt.pupic si o duminica minunata
foarte bine arata!! pupici
Vreau!Scurt!
Niste fursecuri minunate si o prezentare de nota 1000!
Sunt tare dragalase!
Yummy!!!…Grozavi!!!
Simple si delicioase!pupici!
Miha, ca de obicei, bunataturi prezentate minunat! 🙂 ar merge una chiar acum, poate chiar 2 lipite cu gem intre ele? 🙂
Eheheeee…ce bune ar fi cu ceva gem. Poate si ceva ciocolata. :)) Poate si ceva caramel.. :)))
Multumesc tuturor de aprecieri!Va imbratisez cu drag! :*
le-am facut si eu multumesc de reteta…..Sint foarte delicioase,dar cred ca eu le -am lasat prea mult afara…caci s-au intins…
Da, trebuie bagate imediat la cuptor. Sau poate mai trebuia putina faina.
Daca au fost bune si v-au placut nu pot decat a ma bucur! 🙂
i-am ars,pacat…
Imi pare rau…