Fursecuri

de Miha
417 vizualizări
Fursecuri simple

Aceste fursecuri sunt excelente pentru lapticul copiilor sau pentru cafeaua parintilor de duminica dimineata :)) Se fac foarte repede si nu e nimic complicat…

Fursecuri simple

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 200 g faina pentru prajituri
  • esenta de vanilie

Mod de preparare Fursecuri:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se incheaga din nou si devine ca o crema. Adaugam zaharul si esenta de vanile si mixam pana zaharul se topeste si crema devine spumoasa. Punem si oul si mixam bine-bine pana la incorporarea completa. Turnam apoi faina si amestecam cu o lingura.

Aluatul obtinut il punem intr-un posh si spritam gramajoare mici de aluat, la distanta unele de altele.

Cum se fac fursecurile cu unt

Dam la cuptor la foc mediu, pentru 10-15 minute, pana incep marginile sa se rumeneasca. Cel mai simplu este sa verificati “talpa” fursecului, daca s-a rumenit sunt gata. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata topita. Noi am preferat varianta simpla.

Fursecuri simple cu unt

Fursecuri

poate vă plac și rețetele

17 comentarii

jose manuel 10 iulie 2011 - 6:42

Preciosas y deliciosas esta receta.

Saludos

Răspuns
Bianka 10 iulie 2011 - 6:43

Foarte frumuseli

Răspuns
miremirc 10 iulie 2011 - 7:21

Super interesanta ideea de prezentare !

Răspuns
sarah 10 iulie 2011 - 8:51

sunt convinsa ca au o textura foarte placuta si o aromaaaaa yummy.eu sunt anti-talnt cu posh-ul in mana cred ca mai degraba le-as planja cu lingurita pe hartie de copt.pupic si o duminica minunata

Răspuns
Antonina 10 iulie 2011 - 11:39

foarte bine arata!! pupici

Răspuns
gaby_d 10 iulie 2011 - 14:12

Vreau!Scurt!

Răspuns
ionela 10 iulie 2011 - 16:39

Niste fursecuri minunate si o prezentare de nota 1000!

Răspuns
Alexandrina 10 iulie 2011 - 20:13

Sunt tare dragalase!

Răspuns
Licuta Marin 10 iulie 2011 - 20:56

Yummy!!!…Grozavi!!!

Răspuns
FLORY 11 iulie 2011 - 5:25

Simple si delicioase!pupici!

Răspuns
Mihaela 13 iulie 2011 - 15:56

Miha, ca de obicei, bunataturi prezentate minunat! 🙂 ar merge una chiar acum, poate chiar 2 lipite cu gem intre ele? 🙂

Răspuns
Miha 13 iulie 2011 - 19:56

Eheheeee…ce bune ar fi cu ceva gem. Poate si ceva ciocolata. :)) Poate si ceva caramel.. :)))

Răspuns
Miha 13 iulie 2011 - 19:57

Multumesc tuturor de aprecieri!Va imbratisez cu drag! :*

Răspuns
Anonymous 16 decembrie 2011 - 23:43

le-am facut si eu multumesc de reteta…..Sint foarte delicioase,dar cred ca eu le -am lasat prea mult afara…caci s-au intins…

Răspuns
Miha 17 decembrie 2011 - 9:10

Da, trebuie bagate imediat la cuptor. Sau poate mai trebuia putina faina.

Daca au fost bune si v-au placut nu pot decat a ma bucur! 🙂

Răspuns
Anonymous 19 ianuarie 2012 - 13:00

i-am ars,pacat…

Răspuns
Miha 19 ianuarie 2012 - 13:19

Imi pare rau…

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: