Concurs „Kitchen-Aid”

de Miha
1093 vizualizări

Ati auzit de marea surpriza pe care ne-a pregatit-o bucataras.ro?

www.shop.bilancia.ro,

Bucataras.ro impreuna cu www.shop.bilancia.ro, organizeaza un concurs cu premii in valoare totala de 60 de milioane de lei, toate constand in produse din gama Kitchen-Aid. Vor fi 4 categorii (aperitiv, ciorba, fel principal, desert) la care fiecare blog poate inscrie doar o reteta. In momentul in care se inscrie reteta, se alege si premiul dorit, din cele oferite de Bilancia: food-processor, blender si toaster.

Pentru a putea castiga unul din aceste premii trebuie doar sa-ti inviti prietenii de pe facebook sa te voteze.

Ce ziceti? Ne bagam? Mai avem 3 zile la dispozitie pentru inscriere.

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

minoki 14 februarie 2011 - 4:36

Da’ eu am de toate. Dar cu blogul meu pot sa ma inscriu? Poate au si sectiunea sandvisuri.

Răspuns
Gabriela Cara 14 februarie 2011 - 23:17

Draga mea, eu nu dau nici o valoare acestor concursuri ce se pot castiga in urma voturilor prietenilor si cunostintelor. Real, totul se rezuma la cat de multi prieteni sau cunostinte sunt dispuse sa-ti dea votul si nu la valoarea in sine a retetei postate. Nu este corect si tocmai din acest motiv nu a sa particip niciodata la un astfel de concurs, sa cersesc voturi, mi se pare urat.

Răspuns
Miha 15 februarie 2011 - 7:23

Minoki, nu cred ca poti participa. 🙁 Una din conditiile participarii este sa ai postata reteta in blog sau pe bucataras.ro in anul 2010

Data viitoare! :)))

Răspuns
Miha 15 februarie 2011 - 7:27

Gabriela, ai mare dreptate, votul cunostintelor si prietenilor conteaza si nu neaparat reteta in sine. Din pacate asta e sistemul concursurilor pe net si nu cred ca se va gasi vreodata o modalitate de vot in urma careia sa fie toata lumea multumita.

Răspuns
Mami 15 februarie 2011 - 11:32

Miha, te votez cu drag.

Răspuns

Lasă un răspuns