Astazi am facut din nou briose, briose cu floricele 🙂 E un desert rapid, care place copilasilor si noua adultilor deopotriva, mai ales mie 🙂 pentru ca pot sa ma joc cu ingredientele in functie de ce am prin frigider. :))
Ideea am ochit-o pe blogul Laurei S, numai ca mie mi-a fost mai la indemana forma floricica. :)) Si daca tot a venit primavara… Am facut o ciocolata de casa in care am pus colorant rosu si am taiat cu forma floricelele. Le-am pus la frigider pana au fost gata briosele.

INGREDIENTE
- Pentru 15 briose avem nevoie de:
- 2 oua
- 150 g zahar
- 50 ml ulei
- 250 ml iaurt
- 1 banana
- 1 lingurita praf de copt
- 1 zahar vanilat
- 1 praf de sare
- 1 cana si jumatate de faina
- 50 g ciocolata taiata bucatele
Mod de preparare Briose cu floricele:
Ouale se bat bine, impreuna cu praful de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si vanilia si mixam in continuare. Apoi pe rand uleiul, iaurtul, banana pasata si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit ciocolata bucatele.
Se toarna compozitia in forme si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 30 de minute.
Le-am ornat cu frisca si floricele. 🙂
6 comentarii
Miha, ce primavara frumoasa pe blogul tau ! :)) Arata suuper, sigur o sa incerc si eu, dar la nivel de incepator. 🙂
Alina,sigur vor iesi foarte frumoase! 😉 Te pup si multumesc!
Ce frumoase si primavaratice sunt, Miha! Clar trebuie premiate – te asteapta un premiu dulce pe pagina mea! 😉
Wauuu…ce m-am emotionat! Multumesc mult Laura! Negresit o sa trec sa-l iau…Te pup!
Ce bine arata !
Multumesc Ala!