Desi crema de ciocolata Raffaello se pastreaza foarte bine la frigider n-am rezistat sa o stiu acolo prea mult. :)))
Pe langa aceste briose minunate, pufoase si parfumate am mai facut si o rulada. Foarte buna, dar am uitat sa o pozez. Sper sa fiu iertata pentru asta. :))
- Cantitatile sunt pentru vreo 15 briose, dar eu m-am incapatanat sa fac 12 si au cam iesit din tava. :))
Ingrediente
- 3 oua
- 50 g zahar
- 100 g iaurt
- 275 g crema de ciocolata Raffaello
- 150 g faina
- 1 praf de copt
Mod de preparare Briose cu crema de ciocolata Raffaello:
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana compozitia se albeste si devine ca o crema. Adaugam apoi pe rand iaurtul, crema de ciocolata amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Turnam compozitia in tava de briose tapetata cu cosulete de hartie. Compozitia sa ajunga la aproximativ 3/4 din inaltimea formei, vor creste destul de mult. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
Se scot din forma si se lasa la racit pe un gratar.
Foarte bune, ideale la micul dejun sau cina si (de ce nu?) pentru pachetelul de la scoala. 🙂
16 comentarii
Mmmmm… trebuie sa fie delicioase!!!
Yumm, yumm! Vreau si eu!
arata atat de deliciosssss si acum sincer, nici eu nu as rezista sa stiu un borcan de cioco linistit si cumintel, l-as tavali pe undeva :)) o briosa, un cookies ceva ceva tot s-ar gasi :*
seara frumoasa draga mea! :*
hola am facut crema raffaelo si e tare bunamersiii
prezentarea parca-ti lumineaza ziua! 🙂
de briose nu mai vorbesc…. :)))
astea trebuie neaparat sa le incerc !
nu mai apuc sa fac briose 🙁 maa uit la astea…
Delicioase la maxim!!!Pup!
Absolut minunate! Trebuie sa le incerc!
si eu trebuie sa le incerc , imi plac briosele , crema asta e un deliciu , ce mai astept ? …. ce frumoase sunt hartiutele !!!
Delicioase !!!
Mai ai ?! Daca da, expediaza-mi vreo doo, dar cu tot cu formele alea mumoase…
Te invit cu mare drag sa participi la concursul organizat pe blogul meu !
http://bucatepealese.blogspot.com/2011/11/concurs-culinar.html
Trebuie sa recunosc ca mi-ai facut o pofta de briose….Iar crema Raffallo , am apa in gura.
de unde iei formele pentru briose?
Dana, daca te referi la cosuletele de hartie..acestea sunt luate de pe net (pentrucopt.ro). Dar sunt si in Carrefour (albe, simple) sau in Selgros (colorate)