Briose cu crema de ciocolata Raffaello

de Miha
1949 vizualizări
Briose cu crema de ciocolata alba raffaello

Desi crema de ciocolata Raffaello se pastreaza foarte bine la frigider n-am rezistat sa o stiu acolo prea mult. :)))

Pe langa aceste briose minunate, pufoase si parfumate am mai facut si o rulada. Foarte buna, dar am uitat sa o pozez. Sper sa fiu iertata pentru asta. :))

  • Cantitatile sunt pentru vreo 15 briose, dar eu m-am incapatanat sa fac 12 si au cam iesit din tava. :))

Briose cu crema de ciocolata alba raffaello

Ingrediente

Mod de preparare Briose cu crema de ciocolata Raffaello:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana compozitia se albeste si devine ca o crema. Adaugam apoi pe rand iaurtul, crema de ciocolata amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Turnam compozitia in tava de briose tapetata cu cosulete de hartie. Compozitia sa ajunga la aproximativ 3/4 din inaltimea formei, vor creste destul de mult. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se scot din forma si se lasa la racit pe un gratar.

Muffins cu ciocolata

Foarte bune, ideale la micul dejun sau cina si (de ce nu?) pentru pachetelul de la scoala. 🙂

poate vă plac și rețetele

16 comentarii

felis 3 noiembrie 2011 - 18:16

Mmmmm… trebuie sa fie delicioase!!!

Răspuns
minoki 3 noiembrie 2011 - 18:18

Yumm, yumm! Vreau si eu!

Răspuns
Emily 3 noiembrie 2011 - 18:20

arata atat de deliciosssss si acum sincer, nici eu nu as rezista sa stiu un borcan de cioco linistit si cumintel, l-as tavali pe undeva :)) o briosa, un cookies ceva ceva tot s-ar gasi :*

seara frumoasa draga mea! :*

Răspuns
sylvya 3 noiembrie 2011 - 20:15

hola am facut crema raffaelo si e tare bunamersiii

Răspuns
Delicious Flavours 4 noiembrie 2011 - 9:01

prezentarea parca-ti lumineaza ziua! 🙂
de briose nu mai vorbesc…. :)))

Răspuns
pansy 4 noiembrie 2011 - 13:07

astea trebuie neaparat sa le incerc !

Răspuns
Alice 4 noiembrie 2011 - 13:09

nu mai apuc sa fac briose 🙁 maa uit la astea…

Răspuns
Licuta Marin 4 noiembrie 2011 - 16:34

Delicioase la maxim!!!Pup!

Răspuns
Fancy Cake 4 noiembrie 2011 - 19:11

Absolut minunate! Trebuie sa le incerc!

Răspuns
catkitchen 4 noiembrie 2011 - 21:59

si eu trebuie sa le incerc , imi plac briosele , crema asta e un deliciu , ce mai astept ? …. ce frumoase sunt hartiutele !!!

Răspuns
Antonina 4 noiembrie 2011 - 22:38

Delicioase !!!

Răspuns
Daniela 5 noiembrie 2011 - 10:53

Mai ai ?! Daca da, expediaza-mi vreo doo, dar cu tot cu formele alea mumoase…

Răspuns
Mimmi 6 noiembrie 2011 - 17:41

Te invit cu mare drag sa participi la concursul organizat pe blogul meu !
http://bucatepealese.blogspot.com/2011/11/concurs-culinar.html

Răspuns
Haplea 6 noiembrie 2011 - 20:10

Trebuie sa recunosc ca mi-ai facut o pofta de briose….Iar crema Raffallo , am apa in gura.

Răspuns
dana 24 noiembrie 2011 - 15:23

de unde iei formele pentru briose?

Răspuns
Miha 25 noiembrie 2011 - 8:50

Dana, daca te referi la cosuletele de hartie..acestea sunt luate de pe net (pentrucopt.ro). Dar sunt si in Carrefour (albe, simple) sau in Selgros (colorate)

Răspuns

Lasă un răspuns