Prajituri / Retete de prajituri

Negresa cu inima de cocos

Negresa cu ciocolata si nuca de cocos

Negresa cu inima de cocos este o prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna. Aviz ciocoholicilor! :))

Negresa cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 200 g unt
  • 300 g ciocolata amaruie
  • 200 g faina
  • 300 g zahar
  • 1 pliculet praf copt
  • Pentru „inima” de cocos avem nevoie de:
  • 300 g lapte condensat indulcit
  • 100 g nuca de cocos
loading...

Mod de preparare Negresa cu inima de cocos:

Topim ciocolata cu untul la foc mic. Stingem focul, adaugam tot zaharul si amestecam. Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.

Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos, pana se omogenizeaza.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata, apoi cu o lingura, din loc in loc „inima” de cocos. Cu ajutorul unui bat pentru frigarui, amestecam cele 2 compozitii. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.

Creste foarte mult, de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare :))

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

by Laura Adamache

loading...
Tags: , , , , , ,

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. looks so delicious! Kisses!

  2. Kisses Maria! Thanks!

  3. Ooo, ai facut-o si tu, delicioasa intr-adevar! Vad ca ai schimbat nitel proportiile la umplutura.

  4. Da Natalia,ai dreptate…Am ajustat cantitatile,ca asa am avut. 🙂 2 tuburi de lapte condensat de 150 g fiecare si o punga de cocos de 100 g.

  5. Hi, I have award for you in my blog!

  6. e delicios

  7. Asa este Alina, e delicioasa.
    Ma bucur mult ca ti-a placut si tie. 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Negresa pufoasa cu marshmallow

Negresa pufoasa cu marshmallow

Pentru aceasta reteta de Negresa pufoasa cu marshmallow am pornit de la reteta mea preferata de negresa pufoasa cu ciocolata, la care am adaugat un strat de marshmallow, acele bezele moi si delicioase. Un deliciu absolut, mai ales cat e calda si bezeaua moale si lipicioasa 🙂 Mod de preparare […]

Choux a la creme cu crema de cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Perfect Milk

Choux a la creme cu crema de cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Perfect Milk

Un desert perfect pentru cei ce iubesc cafeaua in toate formele ei. Crema fina de cafea cu mascarpone este absolut delicioasa si cu siguranta o voi mai folosi si la alte deserturi. Cafea am preparat la espressorul Melitta Solo&Perfect Milk, doua portii, una pentru mine si una pentru reteta de […]

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana si crema de ciocolata de astazi este dovada ca nu e musai sa muncesti pe branci in bucatarie pentru o prajitura delicioasa. Din doar cateva ingrediente si minim de efort, obtii o prajitura care poate fi tranformata cu usurinta si in tort, daca ai ceva […]

Prajitura Kinder Maxi King

Prajitura Kinder Maxi King

Prajitura Kinder Maxi King este o prajitura de casa adaptata dupa celebra prajitura cumparata de la supermarket. La o prima impresie, poate parea ca are foarte mult zahar, lucru care m-a oprit si pe mine sa o fac pana acum. Atat de bine se completeaza toate straturile si aromele, incat […]

%d blogeri au apreciat: