Negresa cu inima de cocos

de Miha
172 vizualizări
Negresa cu ciocolata si nuca de cocos

Negresa cu inima de cocos este o prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna. Aviz ciocoholicilor! :))

Negresa cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 200 g unt
  • 300 g ciocolata amaruie
  • 200 g faina
  • 300 g zahar
  • 1 pliculet praf copt
  • Pentru “inima” de cocos avem nevoie de:
  • 300 g lapte condensat indulcit
  • 100 g nuca de cocos

Mod de preparare Negresa cu inima de cocos:

Topim ciocolata cu untul la foc mic. Stingem focul, adaugam tot zaharul si amestecam. Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.

Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos, pana se omogenizeaza.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata, apoi cu o lingura, din loc in loc “inima” de cocos. Cu ajutorul unui bat pentru frigarui, amestecam cele 2 compozitii. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.

Creste foarte mult, de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare :))

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

by Laura Adamache

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

Maria 16 iunie 2009 - 11:38

looks so delicious! Kisses!

Răspuns
Miha 16 iunie 2009 - 12:00

Kisses Maria! Thanks!

Răspuns
Nati 16 iunie 2009 - 16:52

Ooo, ai facut-o si tu, delicioasa intr-adevar! Vad ca ai schimbat nitel proportiile la umplutura.

Răspuns
Miha 16 iunie 2009 - 17:09

Da Natalia,ai dreptate…Am ajustat cantitatile,ca asa am avut. 🙂 2 tuburi de lapte condensat de 150 g fiecare si o punga de cocos de 100 g.

Răspuns
Maria 17 iunie 2009 - 12:11

Hi, I have award for you in my blog!

Răspuns
Alina 24 septembrie 2010 - 20:07

e delicios

Răspuns
Miha 24 septembrie 2010 - 20:15

Asa este Alina, e delicioasa.
Ma bucur mult ca ti-a placut si tie. 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: