Negresa cu inima de cocos este o prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna. Aviz ciocoholicilor! :))
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- 6 oua
- 200 g unt
- 300 g ciocolata amaruie
- 200 g faina
- 300 g zahar
- 1 pliculet praf copt
- Pentru „inima” de cocos avem nevoie de:
- 300 g lapte condensat indulcit
- 100 g nuca de cocos
Mod de preparare Negresa cu inima de cocos:
Topim ciocolata cu untul la foc mic. Stingem focul, adaugam tot zaharul si amestecam. Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.
Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos, pana se omogenizeaza.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata, apoi cu o lingura, din loc in loc „inima” de cocos. Cu ajutorul unui bat pentru frigarui, amestecam cele 2 compozitii. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.
Creste foarte mult, de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare :))
RETETA IN IMAGINI
Invalid Displayed Gallery
7 comentarii
looks so delicious! Kisses!
Kisses Maria! Thanks!
Ooo, ai facut-o si tu, delicioasa intr-adevar! Vad ca ai schimbat nitel proportiile la umplutura.
Da Natalia,ai dreptate…Am ajustat cantitatile,ca asa am avut. 🙂 2 tuburi de lapte condensat de 150 g fiecare si o punga de cocos de 100 g.
Hi, I have award for you in my blog!
e delicios
Asa este Alina, e delicioasa.
Ma bucur mult ca ti-a placut si tie. 🙂