* 6 albusuri
* 6 linguri zahar
* 100 g nuca de cocos
* 3 linguri bilute de ciocolata
* 6 linguri faina
* 1 praf de copt
* esenta de vanilie
Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana se intaresc foarte bine. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana spuma devine lucioasa, ca pentru bezea.
Incorporam nuca de cocos, apoi faina amestecata cu praful de copt, usor, cu miscari de jos in sus. La final, adaugam si bilutele de ciocolata.
Compozitia rezultata o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit in tava, dupa care se feliaza.
8 comentarii
Que estupendo cake, se ve realmente esponjoso. Y el detalle de los trozos de chocolate le tiene que dar un sabor especial. saludos
Cr bine arata trebuie sa fie foarte gustos.
Bun chec. Brava tie , Miho!
Uite ca de asemenea chec nu am mai auzit… arata f bine… Cred ca trebuie incercat…
Un premiu te asteapta la mine pe blog…
Gracias Jose Manuel! 🙂
Nela, e bun si usor de facut! 😉
Multam Mino! Sa-ti fac unul pentru urmatoarea vizita? :))
Multumesc tare mult Felis draga….si pentru premiu si pentru aprecieri. Te pup!