Termeni și condiții

de Daniel

Termeni și Condiții de utilizare a platformei online www.dulciurifeldefel.ro

Bine aţi venit pe www.dulciurifeldefel.ro

Acest site este proprietatea persoanei fizice Mihaela Simiuc.

Platforma web www.dulciurifeldefel.ro, denumită în continuare „site” sau „platformă”, este proprietatea persoanei fizice Mihaela Simiuc şi administrată de Mihaela Simiuc sau de reprezentanți desemnați.

Utilizarea platformei (site-ului) precum și a serviciilor www.dulciurifeldefel.ro se face cu acceptarea Termenilor și Condițiilor descriși mai jos.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile de Utilizare care urmează! Continuarea utilizării serviciilor și accesării www.dulciurifeldefel.ro implică acceptarea dumneavoastră, în calitate de utilizator, ca atare, a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

www.dulciurifeldefel.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții fără o notificare prealabilă. Termenii și Condițiile site-ului www.dulciurifeldefel.ro intră în vigoare în momentul accesării site-ului și se vor aplica utilizării respective și viitoare.

IMPORTANT

Informațiile de pe platforma www.dulciurifeldefel.ro sunt destinate exclusiv informării şi utilizării generale. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului.

www.dulciurifeldefel.ro se va asigura în mod rezonabil că informaţiile de pe platformă sunt exacte, în momentul adăugării lor pe site.

Proprietate intelectuală

Pe site se pot găsi fotografii și materiale video din arhiva personală, imagini video și fotografii de la evenimentele la care a participat Mihaela Simiuc, etc.

Link-uri

www.dulciurifeldefel.ro nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul oricăror altor site-uri web care au link către site-ul www.dulciurifeldefel.ro şi nici pentru conţinutul site-urilor care sunt prezente cu link pe www.dulciurifeldefel.ro.

Modificări aduse site-ului www.dulciurifeldefel.ro

Informaţiile disponibile pe site-ul www.dulciurifeldefel.ro pot fi modificate în orice moment şi fără un anunţ obligatoriu în prealabil oferit utilizatorilor site-ului.