Astazi avem rulada cu biscuiti. O reteta de prajitura care se face foarte usor, nu necesita prea multa bibileala, iar daca va pregatiti toate ingredientele la indemana totul merge struna. Spun asta pentru ca trebuie lucrat repede, sa nu se raceasca cremele.
Ia sa vedeti voi cat de repede se face… Sper sa va tenteze si pe voi, gustul de caramel combinat cu cel al cremei de lapte praf (seamana foarte bine la gust cu ciocolata de casa) este delicios.
Biscuitii se pun in robot si se macina fin. Zaharul se caramelizeaza intr-o cratita la foc mic. Cand a devenit lichid si a capatat culoarea chihlimbarului se toarna apa. Se fierbe in continuare pana caramelul se topeste. Dam deoparte de pe foc si punem pesmetul de biscuiti si amestecam energic.
Crema obtinuta se intinde imediat peste foaia de napolitana.
Apa, zaharul si untul se pun la fiert, la foc mic. Cand da in clocot se amesteca bine pana compozitia se omogenizeaza. Dam deoparte si punem laptele praf si nuca de cocos. Se omogenizeaza amestecand energic.
Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti, apoi incepem sa rulam usor foaia de napolitana. Dam la rece pana se intareste, apoi se portioneaza dupa dorinta.
Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook (AICI)
Daca vrei sa faci o prajitura de casa cu care sa mergi la sigur, atat…
Pentru astazi avem niste bomboane de casa din 3 ingrediente. Nimic mai simplu si mai…
Bruschete cu rosii si mozzarella, o reteta simpla, da' simpla de tot. Grozav de buna…
Prajitura pufoasa cu piersici pe care v-o aduc astazi este o prajitura simpla si rapida,…
Rulouri din aluat de foietaj cu ciocolata - o idee grozava pentru atunci cand ai…
Eclere Tiramisu - un desert spectaculos si delicios in egala masura. Un desert 2 in…
This website uses cookies.
View Comments
Ce minunuatie de rulada! Ce bine arata si ce prezentare frumoasa! Perfecta!
Te admir mult pentru originalitatea de a aranja ceea ce gatesti in masa, si in poza;) Desigur ador mult si retetele tale!
Foarte frumos si de efect!
Yuumiiiiii! Vrem, vrem, vrem...:D
Mi-Nu-Mat.....
Minunat arata si cred ca e super delicioasa!Pup!
Intrebare: foaia de napolitana e de obicei tare. Crema aia de biscuiti o mai inmoaie? Arata fantastic reteta si pare simpla, as vrea s-o incerc si eu. Multumesc!
Quelle merveille je suis fasciner avec ces petits roules, dommange que je ne trouve pas cette feuille à gaufre, sa doit être un vrai délice, bravo c'est magnifique
Bisous!
Are caramel si arata foarte bine,deci imi place!
Laura, foaia se inmoaie de la crema calda. Daca te hotarasti sa o faci, ai sa vezi cat de frumos se ruleaza. :)