* 500 g carne de vitel
* 2 cepe
* 3-4 cartofi
* 3 linguri ulei de masline
* 1 ardei capia
* 1 cana suc de rosii
* 1 lingura boia de ardei
* 1 lingurita chimen
* patrunjel verde
* sare si piper alb
* 1 foaie de dafin

Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate.

Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se „stinge” cu apa, atata cat sa acopere bine totul.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin.

Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii.

Se serveste presarat cu patrunjel.

Miha

Gătesc cu plăcere, pentru familie, pentru mine și pentru voi! Sper ca rețetele mele să vă încurajeze în a găti sănătos și gustos.

View Comments

  • Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , mi-o foameeeeeeeeeeeee :))
    Asta voi gati azi , si bunaciunea la cuptor (cartofi , afumaturi , branzici , smantana si masline ca/la/mata:)):)):)) ) , bun , nu ?

Cele mai noi rețete

Prajitura cu mere si bezea cu nuca

Daca vrei sa faci o prajitura de casa cu care sa mergi la sigur, atat…

6 luni ago

Bomboane de casa din 3 ingrediente

Pentru astazi avem niste bomboane de casa din 3 ingrediente. Nimic mai simplu si mai…

7 luni ago

Bruschete cu rosii – reteta simpla

Bruschete cu rosii si mozzarella, o reteta simpla, da' simpla de tot. Grozav de buna…

7 luni ago

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici pe care v-o aduc astazi este o prajitura simpla si rapida,…

8 luni ago

Rulouri din aluat de foietaj cu ciocolata

Rulouri din aluat de foietaj cu ciocolata - o idee grozava pentru atunci cand ai…

8 luni ago

Eclere Tiramisu

Eclere Tiramisu - un desert spectaculos si delicios in egala masura. Un desert 2 in…

8 luni ago

This website uses cookies.