* 500 g carne de vitel
* 2 cepe
* 3-4 cartofi
* 3 linguri ulei de masline
* 1 ardei capia
* 1 cana suc de rosii
* 1 lingura boia de ardei
* 1 lingurita chimen
* patrunjel verde
* sare si piper alb
* 1 foaie de dafin
Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate.
Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se „stinge” cu apa, atata cat sa acopere bine totul.
Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin.
Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii.
Se serveste presarat cu patrunjel.
Daca vrei sa faci o prajitura de casa cu care sa mergi la sigur, atat…
Pentru astazi avem niste bomboane de casa din 3 ingrediente. Nimic mai simplu si mai…
Bruschete cu rosii si mozzarella, o reteta simpla, da' simpla de tot. Grozav de buna…
Prajitura pufoasa cu piersici pe care v-o aduc astazi este o prajitura simpla si rapida,…
Rulouri din aluat de foietaj cu ciocolata - o idee grozava pentru atunci cand ai…
Eclere Tiramisu - un desert spectaculos si delicios in egala masura. Un desert 2 in…
This website uses cookies.
View Comments
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , mi-o foameeeeeeeeeeeee :))
Asta voi gati azi , si bunaciunea la cuptor (cartofi , afumaturi , branzici , smantana si masline ca/la/mata:)):)):)) ) , bun , nu ?
Foarte bun Diana. Desi am mancat...parca mi s-a facut si mie foame. :)))