Rulada de pui cu cascaval

de Miha
122 vizualizări
Rulada de pui cu cascaval

Reteta Rulada de pui cu cascaval

Rulada de pui cu cascaval
Reteta Rulada de pui cu cascaval Mod de preparare Rulada de pui cu cascaval: Pieptul de pui se feliaza si se bate… Aperitive Rulada de pui cu cascaval European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g cascaval feliat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare Rulada de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.

Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil. Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.

Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina. Ungem bine rulourile cu acest amestec, dupa care le tavalim prin pesmet, din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.

Le punem intr-un vas yena, uns cu unt si dam la cuptor, pana se rumenesc bine deasupra.

Se pot servi cu o garnitura la alegere, noi am preferat simpla, cu salata verde cu rosii.

Dulciuri fel de fel

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

Daniela 27 aprilie 2009 - 13:01

Servesc si eu o felie de rulada, tot cu salata… Multumesc pentru masa, ca mi-ai facut o pofta… dar lasa ca ma razbun mai pe seara pe pieptul puiului…

Răspuns
Miha 27 aprilie 2009 - 13:40

Te astept cu impresii cuscra draga! Te pup!

Răspuns
Mihaela-Mirela Pawlak 27 aprilie 2009 - 14:08

Ce pofta mi-ai facut cu rulada ta. Cred ca am s-o fac si eu 😛 Pupici

Răspuns
Miha 27 aprilie 2009 - 19:14

Miki,te astept cu impresii. Si poze! 😉

Răspuns
Alina B. 13 ianuarie 2010 - 14:14

Am facut si eu aceasta reteta si sunt foarte multumita de ceea ce a iesit. Cu siguranta o voi repeta. E rapida, gustoasa, usoara si sanatoasa 🙂

Multumesc mult pentru reteta. Cu siguranta voi incerca si altele. Felicitari pentru ceea ce faci.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: