Piept de pui in crusta de ierburi aromate

de Miha
2214 vizualizări

1 piept de pui
50 g unt
2 linguri mustar
1 lingura oregano
1 lingura busuioc
1 lingura cimbru
sare si piper
1/2 pahar vin alb

Pieptul de pui se taie in jumatate. Fiecare bucata se sectioneaza pe jumatate, dar nu taiem de tot, astfel incat sa obtinem o bucata mare si intinsa de carne. Acoperim cu folie alimentara si batem usor cu ciocanul de snitele. Saram si piperam si ungem fiecare bucata de carne cu unt.

Rulam apoi cat mai strans posibil.

Ierburile aromate le punem pe o farfurie si le amestecam.

Fiecare rulou il ungem cu un strat subtire de mustar, apoi il tavalim prin amestecul de ierburi. Punem intr-un vas termorezistent,

turnam vinul si acoperim vasul cu un capac sau folie de aluminiu. Dam la cuptor la foc mediu pana scade lichidul. Scoatem capacul (sau folia) si mai lasam putin, pana rulourile se rumenesc usor.

Se servesc calde cu garnitura de piure de cartofi asezonat cu patrunjel.

poate vă plac și rețetele

13 comentarii

JANET 18 februarie 2011 - 14:15

Ce bunatateee!Parca simta aromele gadilandu-mi narile!
Bafta la concurs,merg sa votez!
O zi minunata!

Răspuns
Invizibilul 18 februarie 2011 - 17:56

Pui si castigi ! :)))

Răspuns
Lia 18 februarie 2011 - 19:43

Arata bestial ! 🙂

Răspuns
Cris 18 februarie 2011 - 21:06

Mmmmmmm… arata senzational!

Răspuns
Mihai C. 18 februarie 2011 - 21:51

cum ai facut poza asta? efecte de lumini…hmmm

Răspuns
Miha 18 februarie 2011 - 21:54

Multumesc Janet! :*
Te-as invita la o portie daca as putea. Si daca ai vrea sa vii. :))

Răspuns
Miha 18 februarie 2011 - 21:55

Ce anume Invizibilule? 🙂

Răspuns
Miha 18 februarie 2011 - 21:55

Multumesc Lia!

Răspuns
Miha 18 februarie 2011 - 21:55

Si tie iti multumesc Cris!

Răspuns
Miha 18 februarie 2011 - 21:56

Mihai…efecte de lumini? Adica e trucata poza? :))))

Răspuns
Anonymous 28 martie 2011 - 10:09

de ce ar fi trucata……?????
oricum arata super si abia astept sa o fac si eu

Răspuns
Anonymous 28 martie 2011 - 10:10

imi place blogul tau….multe retete le voi incerca cu siguranta

Răspuns
Miha 28 martie 2011 - 10:12

Multumesc! 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns