Corabioare cu pate de ficat

de Miha
107 vizualizări
corabioare cu pate de ficat

Reteta Corabioare cu pate de ficat

corabioare cu pate de ficat
Reteta Corabioare cu pate de ficat Mod de preparare Corabioare cu pate de ficat: Ceapa taiata solzisori se caleste in unt. Ficateii… Aperitive Corabioare cu pate de ficat European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 300 g ficat de pasare
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 10 oua
  • 20 felii de sunca si tot atatea scobitori :))

Mod de preparare Corabioare cu pate de ficat:

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt. Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit. Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit. Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri. Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

alison 24 aprilie 2009 - 3:37

cit de elegante!

Răspuns
Miha 24 aprilie 2009 - 10:27

Multumesc Alison!

M-am topit cu totul! Te pup!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: