Blat de biscuiti:
Biscuitii ii macinam la robot pana obtinem un pesmet fin. Adaugam untul topit si amestecam. Vom obtine o compozitie ca niste firimituri. Punem intr-o tava cu inel detasabil (24 cm diatemtru) si presam cu mana, apoi cu fundul unui pahar, pana obtinem un blat uniform. Dam la rece pana pregatim umplutura.
Umplutura:
Punem intr-un castron toate ingredientele pentru umplutura si le mixam cu blenderul vertical, pana obtinem o crema fina de branza.
Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la cuptor la foc mediu, pentru 30-40 de minute, pana marginile incep sa se rumeneasca si compozitia este inchegata.
Lasam prajitura sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pentru cateva ore.
Se portioneaza dupa dorinta si se serveste cu dulceata de afine sau orice alta dulceata va place voua.
Daca vrei sa faci o prajitura de casa cu care sa mergi la sigur, atat…
Pentru astazi avem niste bomboane de casa din 3 ingrediente. Nimic mai simplu si mai…
Bruschete cu rosii si mozzarella, o reteta simpla, da' simpla de tot. Grozav de buna…
Prajitura pufoasa cu piersici pe care v-o aduc astazi este o prajitura simpla si rapida,…
Rulouri din aluat de foietaj cu ciocolata - o idee grozava pentru atunci cand ai…
Eclere Tiramisu - un desert spectaculos si delicios in egala masura. Un desert 2 in…
This website uses cookies.
View Comments
Iar ma ingras cu ochii... pedalez eu, dar degeaba, daca-mi bagi in ochi dulceata asta... Si la noi e liber pina miercuri, tre'sa inventez ceva, daca nu-i vremea "mumoasa", daca e cald, pic-nic in gradina... Va astept si pe voi...
Eu am clatite cu afine, dar poftesc teribil la o felie de cheesecake :) Arata bestial!!! Yummmmi!!
Imi plac afinele mai ales combinate cu o feliuta de cheesecake!Frumos colorata!
Nebunie de cheesecake ce ai preparat acolo.
Minunat arata si mmmm, tare delicios!Pup!
Foarte fain arata, draga Miha! Delicioasa branzica nu? Pupici
Beautiful cake! And I am sure it's delicious!
O minunatie de cheesecake!!!!!Frumos colorata!!!Pupici
este neapaat sa pun vasuul cu apa sub cel in care am prajitura? nu reusesc sa le imbin. o alta intrebare ar fi daca crezi ca aceasta crema se poate prepara si la rece, in genul sa pun in ea gelatina. mrsi frumos :)
Laurita, nu e musai, dar avand efectul de sauna in cuptor prajitura iese mai fina, nu se "usuca" foarte tare.
Nu e neaparat ca tava cu prajitura sa fie in tava cu apa, trebuie doar sa pui un vas cu apa in cuptor.
Crema se poate prepara si la rece, dar in acest caz eu as renunta la oua. Uite aici o idee de cheesecake fara coacere: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2012/02/prajitura-cu-mascarpone-fara-coacere.html
Cu drag!