Pentru ca atunci cand am facut cannelloni cu branza puii mei „au fost cuminti si au papat tot” :))) m-am gandit ca de aceasta data sa le fac cu carne, preferata lor.
10 tuburi de cannelloni ( pentru o tava de 20/20 cm)
150 g mozzarella
~300 g piept de curcan
1 morcov
1 ceapa mica
1 catel usturoi
2 rosii
1 ou
patrunjel verde
cateva frunze de busuioc
sare si piper
Pentru sosul Bechamel:
50 g unt
2 linguri faina
400 ml lapte
nucsoara
sare si piper
Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.
Pieptul de curcan il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor.
Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei. Turnam deasupra sosul Bechamel si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.
Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.
Se serveste cald.
Pofta buna.
8 comentarii
Vai Miha, ce buntatate ai facut aici, pozele sunt superbe!!!
Dragutica,sunt grozavi si cu toate ca de-abia i-am terminat pe ai mei cu porc-vita ,ma bate gandul sa-i pregatesc si cu piept de curcan !
Sunt…fancy!:))
O minunatie, nu alta. Plus galbenul auriu perfect de rigoare 🙂
Sunt fff apetisante fotografiile, ador acest fel de mancare!
Pupici! 🙂
Ce bunatate. Ador pastele, iar aici vad o deliciosenie!
Am luat si o portie la pachet 🙂
Wow cat de bine arata!!!
ce bunatate ai facut…yamy
Seamana mult cu dropul.. dar e mult mai gustos.