Bezele

de Miha
2139 vizualizări
Bezele

* 4 albusuri
* 250 g zahar
* esenta de vanilie

Albusurile se bat bine cu un praf de sare. Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga zaharul si esenta de vanilie, cate putin, si mixam pana obtinem o spuma tare si lucioasa, care face „turturi” in momentul in care scoatem paleta mixerului.

In tava tapetata cu hartie de copt se aseaza gramajoare de albus luate cu lingurita sau spritate si se da la cuptor la foc foarte mic ( eu am pus la foc mic cu usa cuptorului deschisa) , ca sa se intareasca si sa se usuce incetul cu incetul.

Cand sunt gata se desprind de pe hartie. Se pot lipi doua cate doua cu crema. Eu n-am mai apucat. :))

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

jose manuel 1 iulie 2010 - 21:56

Unos merengue estupendos. Saludos

Răspuns
Miha 1 iulie 2010 - 22:02

Saludo Jose Manuel. 🙂

Răspuns
geta 2 iulie 2010 - 5:06

ce frumoase ti-au iesit!ale mele nu erau asa frumoase…dar s-au mancat!

Răspuns

Lasă un răspuns