Aperitive

Rulada din piept de pui

* 1 piept de pui
* 2 oua
* 3 catei de usturoi
* 1 ceapa
* patrunjel
* sare si piper
* rozmarin

* Pentru umplutura
* 100 g cascaval
* 50 g telemea
* boabe de piper pentru decor

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.

Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.

Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.

Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. yummy, ce bun e! 😀 mie imi plac ruladele cu muulta acritura alaturi!:Dpupici!

  2. mmm,ce bine arata!

  3. Arata super bine 😉 Delicios !

  4. Diamond, ai dreptate. Niste castraveciori murati merg de minune!

    Pup!

  5. Multumesc draga Alison!

    Pup!

  6. Multumesc Ala!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]