Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Rulada de pui cu ficatei

Rulada de pui cu ficatei

* 1 piept de pui
* 300 g ficatei de pui
* 1 ceapa
* 3 catei usturoi
* 1 cana suc de rosii
* sare si piper
* cimbru
* patrunjel


Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. „Stingem” cu sucul de rosii si aducem din nou la punctul de fierbere, apoi adaugam ficateii de pui curatati si taiati cubulete. Omogenizam, potrivim gustul de sare si piper si fierbem la foc mic acoperit, pana scade toata zeama din tigaie. Dam deoparte, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si lasam la racit.

Pieptul de pui se taie in 2, apoi fiecare parte se despica obtinand astfel o bucata mai mare. Acoerim cu o folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Presaram cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne repartizam umplutura de ficatei si rulam cat mai strans posibil.

Rulourile obtinute le punem intr-un vas termorezistent, stropim cu putin ulei si presaram cu cimbru. Adaugam 1/2 pahar de apa si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se serveste rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi aurii.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , , ,

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. O sa incerc poate fi foarte bun

  2. Eu pot sa confirm, sunt foarte buni, si am sa-i fac si acum de Paste. Pupici Miha!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]